Ožrala. Neustupujte! Je vidět, co jsi za s*áče. Babišův vzkaz opozici před hlasováním je jako hadr na býka

23.11.2018 13:07

Andrej Babiš nebo spíše ten, kdo má na starosti jeho profil, ještě před hlasováním o nedůvěře vládě dal na sociální síť Facebook další příspěvek. Poděkoval svým příznivcům a svým odpůrcům vzkázal: „Musíte mě buď odvolat nebo mě budete muset porazit ve svobodných, demokratických volbách“. V diskuzi byla slyšet jak slova podpory, tak odporu. Někteří mu ale připomínali, že porušuje stanovy ANO. A padla i horší slova.

Ožrala. Neustupujte! Je vidět, co jsi za s*áče. Babišův vzkaz opozici před hlasováním je jako hadr na býka
Foto: Screen: FTV Prima
Popisek: Premiér Andrej Babiš v pořadu Názory bez cenzury.

„Nechci společnost, kde pár vyvolených může cokoli a většina nemůže nic, dokonce ani hlasovat ve volbách,“ vzkazuje Andrej Babiš a slibuje, že bude bojovat ze všech sil proti jejímu rozdělování. „Vím, že mě v mém úsilí rozumní lidé podpoří. Tisíce jejich ohlasů v podobě mailů, SMSek atd. mě o tom denně přesvědčují,“ tvrdí premiér a všem děkuje.

Anketa

Kdyby se prokázalo, že Babiš čerpal dotaci na Čapí hnízdo neoprávněně, vadilo by vám to?

14%
86%
hlasovalo: 23719 lidí

A vzkazuje něco také svým odpůrcům: „Vám říkám, že za této situace opravdu nemám důvod odstupovat. Musíte mě buď odvolat nebo mě budete muset porazit ve svobodných, demokratických volbách. Pak odstoupím rád. Jinak, než na základě vůle většiny naší společnosti, se mě ale prostě nezbavíte“.

Jak to u Andreje Babiše bývá, diskutující byli rozděleni na ty, kteří Babiše za jeho slova chválili, a ty, kterým byla proti mysli. Michael Fiala připomínal Babišovi morální kodex ANO z roku 2013: „Reprezentant, proti němuž je zahájeno trestní stíhání, neprodleně rezignuje na volený mandát, na svou funkci ve Hnutí a na členství ve Hnutí,“ a srovnával tato slova s Babišovým výrokem o tom, že nikdy neodstoupí.

A Daniel Král, bubeník kapely M.Z.H. a technik kapely Tři sestry, Babišovi s vulgární familiaritou vzkazuje: „No tady je přesně vidět, co jsi za sráče. Normální člověk by odstoupil už při zahájení stíhání. Pokud vše dojde tak daleko, tak to není na odstoupení z funkce, ale rovnou z politiky. Podívejte se do historie, za co odcházeli jiní předsedové. Nechápu to stádo, co za tebou stojí. Je to hnus a doufám, že na tebe jednou dojde! Tfujtajxl!“

I z druhé strany barikády se ozývala obvinění. „Za to, co předvádí opozice, neodstupujte! Ani o krok. X let to tu tunelovali, rozkrádali, dovedli lidi na pokraj bídy a teď se pasují do role soudců? Ne všichni mají v ČR Alzheimerovu nemoc. Jen jim dejte pořádný kouř,“ vzkazuje Markéta Poloučková s tím, že drží palce.

Také Zdeňka Fainová připomíná chyby současné opozice: „Vždyť je to jasné, neúspěšné strany, jejich trapní lídři, neúspěch ve volbách. Nemožnost ovlivňovat státní zakázky a znovu hrabat do krabic od bot. Je přímo drzost chtít změnit nynější stav ve Sněmovně. Zase jim narostl hřebínek, viz Senát. Naše zkušenosti s nimi jsme dodnes nezapomněli. Nadělali tolik paseky a ještě kydají hnůj. Nezapomínáme“.

A Richard Merhaut se opřel do Babišova protivníka z TOP 09: „Ožrala už masturbuje u mikrofonu. Bojovník za demokracii a svobodu. Tak strašně mu chybí v CV disident, rebel a místo toho kolují po netu fotky, jak recituje v brejličkách a šátku soudruhům na sjezdu“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…