Pedofilové z Prague Pride: Chtějí nám „rozmrdat hlavu o obrubník“. Předáme to policii

13.08.2019 10:02

Sbírka menšin na pochodu Prague Pride byla skutečně různorodá. Podporu vyjádřili i satanisté, dále se podle fotek zúčastnili i asexuálové. A podle vyjádření se zúčastnili i pedofilové z Československé pedofilní komunity. Aby šířili osvětu. Ovšem pod ochranou policie. Někdo jim totiž vzkázal: „Jestli se zase objevíte na Prague Pride, tak vám rozmrdám hlavu o obrubník.“ A dodal, že kdo mu dá do ruky letáček, toho „polechtá nožem v žaludku“.

Pedofilové z Prague Pride: Chtějí nám „rozmrdat hlavu o obrubník“. Předáme to policii
Foto: Repro Československá pedofilní komunita
Popisek: Logo Československé pedofilní komunity

I letošního průvodu Prague Pride se účastnili pedofilové, přesněji řečeno, šiřitelé osvěty z Československé pedofilní komunity. „Po roční pauze se Československá pedofilní komunita rozhodla, že nastal čas vrátit se společně se snahou o osvětu na průvod Prague Pride – tentokrát již po šesté!“ pochlubili se na svých stránkách.

Pedofilové z komunity tvrdí, že účastí chtěli poukázat na to, že jsou také sexuální menšinou, jejíž zástupci se údajně potýkají s podobnými problémy jako LGBT komunita. Osvěta podle webu probíhala formou těchto letáčků.

Celá zpráva ZDE

Anketa

Jste pro schválení manželství homosexuálů?

7%
93%
hlasovalo: 9510 lidí
Své cíle má komunita deklarované na svém webu. „Chceme poskytnout pomoc a informace o pedofilii především mladým lidem na počátku puberty, kteří zjišťují, že je sexuálně přitahují děti nebo dospívající,“ píše se v nich. „Protože většina pedofilů začíná pociťovat přitažlivost k dětem ve věku kolem 13 let, bylo by dobré, kdyby základní informace o pedofilii, ale i jiných parafiliích, byly zařazeny do sexuální výchovy již na 2. stupni ZŠ,“ tvrdí pedofilní komunita. Dále zmiňuje osvětu, aby se zabraňovalo šíření předsudků. „Především novináři by měli pravdivě informovat veřejnost, tedy především rozlišovat mezi pedofilem a pachatelem pohlavního zneužívání; jen velmi málo reportáží se věnuje s poctivým zájmem o skutečnou problematiku pedofilně orientovaných osob.“

Cíle pedofilní komunity ZDE

Tyto letáčky prý rozdávali i v dešti, který se v sobotu spustil. „Nejvíce letáčků jsme rozdali na Letné,“ informuje komunita. Reakce byly prý veskrze pozitivní. „Buďto se pobaveně usmívali, anebo na sebe volali: ‚hele, Československá pedofilní komunita!‘, případně: ‚to jsou oni!‘, což vedlo tedy k myšlenkám, zda nejsme tak trochu ‚profláklou prideovskou atrakcí‘.

Někteří si přišli i pro letáček navíc, jiní naopak z obavy letáček vrátili či ten svůj naštvaně roztrhali. Ale mnozí se i zastavili, ptali se a přislíbili, že se na web podívají a zjistí si lepší informace. Vyloženě negativní reakce snad byla jen jedna, kdy po obdržení letáčku paní začala hlasitě křičet, nadávat, a kdyby nás potkala podruhé, jak na nás pokoutně číhala, mohlo dojít ke konfrontaci. Naštěstí k ní však nedošlo. Všeobecně však reakce hodnotím v zásadě pozitivně či neutrálně,“ píše autorka textu a děkuje všem, kdo letáčky rozdávali či se jinak účastnili. „Děkujeme, že jsme se mohli stát součástí průvodu Prague Pride, a těšíme se na příští rok!“ píše na závěr.

Nicméně, aktivisté čelili hrozbě. Tato zpráva podle webu dorazila do jejich redakce: „Jestli se zase objevíte na Prague Pride, tak vám rozmrdám hlavu o obrubník. Jen hlupák může propagovat pedofilii. Zasloužíte si lekci. Zkopu vás do kulata, až budete chcát krev, vy mrdky tekutý. Schválně si počkám, až mi některý z vašich píčusů nabídne letáček, a pak ho polechtám nožem v žaludku. To, co děláte děckám, udělám já vám. Dovolit si na bezbrannou oběť umí každý, ale kdo z vás pochcanejch kriplů si dovolí na mě, stodvacetikilovýho chlapa s nožem v ruce?
Radši běžte na akci hromadný skákání z mostu. Aspoň bude na světě o pár čuráků míň. A i děti si taky uleví.

Tohle je fakt drzost. Potřebujete seřezat řemenem od fotra. Prej na tu teplou akci chodíte každej zasranej rok. Pokud tam uvidím vaše z prdele vytažený pedofilní ksichty letos, tak budete litovat, že jste se vůbec narodili.

CHČIJU NA VÁS, PAVEL“

Československá pedofilní komunita uvádí, že se z důvodu této výhrůžky obrátila na policii ČR a na dotyčného podala trestní oznámení pro podezření ze spáchání trestného činu nebezpečného vyhrožování. „Dnes dopoledne navíc kontaktovala policie jednoho z našich spolupracovníků, se kterým se dohodla na spolupráci a opatření pro zvýšenou ochranu naší skupiny v průběhu průvodu. Po dobu naší účasti bude tedy skupina našich dobrovolníků chráněna policejními složkami přímo v průvodu – dovoluji si tedy upozornit, ať už pana Pavla z výše uvedeného e-mailu, nebo kohokoliv jiného, že přibližovat se k nám za účelem ublížení na zdraví se určitě nevyplatí,“ varovala administrátorka webu.

Dodala, že osvěta má zřejmě smysl, protože v roce 2014 byli účastníci na průvodu předvedeni k podání vysvětlení, protože policie měla za to, že pedofilie je zneužívání dětí. „Letos je situace jiná, policie je zjevně již obeznámena o tom, co je pedofilie a kdo je pedofil, neboť letos nás nebudou zatýkat, ale naopak nás budou chránit před těmi, kdo by nám chtěli ublížit,“ říká.

Celá zpráva ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: kas

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

14:04 „Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

O průzkumech veřejného mínění, ale i o ministryni obrany Janě Černochové (ODS) mluvili v pořadu Podt…