U Moravce Kalousek s Haškem, Partii ovládne Klaus

02.06.2013 8:32

Moderátor Partie Jan Punčochář dnes ve svém diskuzním pořadu přivítá jediného hosta - a tím nebude nikdo jiný, než bývalý prezident Václav Klaus. V Otázkách Václava Moravce bude o poznání živěji. Pozvání přijali například ministr financí Miroslav Kalousek, první místopředseda ČSSD a hejtman Michal Hašek, nebo expremiér Vladimír Špidla.

U Moravce Kalousek s Haškem, Partii ovládne Klaus
Foto: Hans Štembera
Popisek: V rámci Dne s Vysokou školou ekonomickou vystoupil bývalý prezident Václav Klaus s přednáškou s názvem Úvaha o stavu českého ekonomického školství a české ekonomiky

Dalšími hosty pak bude předseda Legislativní rady a ministr Petr Mlsna a odborník na veřejnou správu Petr Bouchal. Ministr Kalousek a hejtman Hašek budou debatu otevírat ne příliš příjemnými tématy. Řeč bude například o rozpadu koalice v Praze a aktuální politické situaci, kompetencích prezidenta a státním rozpočtu. Toho se bude také týkat téma dostavby jaderné elektrárny Temelín.

Vladimír Špidla, ministr Petr Mlsna a odborník na veřejnou správu Petr Bouchal se budou v debatě věnovat zákonu a státní službě. Téma hosta debatního pořadu Partie, exprezidenta Václava Klause, není dopředu známé. Již teď je ale jistá jedna věc - pořad, ve kterém se povětšinou schází dva nebo tři hosté, bude mít dnes bývalý prezident a známý euroskeptik pouze sám pro sebe.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…