V Praze už jsou přístupné další stanice metra

06.06.2013 6:18

V Praze se dnes ráno otevřely další stanice metra. Uzavřeny zůstanou pouze stanice ohrožené vodou, zejména v Karlíně. Na stanici linky C Nádraží Holešovice prosakuje voda. Vlaky do ní vůbec nepojedou. Ruší se náhradní tramvajové spoje X-A a X-B.

V Praze už jsou přístupné další stanice metra
Foto: Hans Štembera
Popisek: Metro přijíždí do stanice

"Vyhodnotili jsme všechny zkoušky a testy a rozhodli, že od 05:00 otevřeme další stanice metra," řekl po jednání krizového štábu ředitel dopravního podniku Milan Křístek. Původně dopravní podnik společně s vedením města spuštění metra plánoval v pátek ráno, výluku se ale podařilo zkrátit. Krizová situace je pouze ve stanici Nádraží Holešovice.

Metro C bude jezdit mezi stanicemi Háje a Hlavním nádražím. Dosud jezdilo pouze do stanice Muzeum. Mezi Muzeem a Kobylisy budou jezdit náhradní autobusy X-C. Mezi stanicemi Kobylisy a Letňany bude metro jezdit normálně.

Na lince A budou vlaky bez zastavení projíždět stanicemi Malostranská a Staroměstská. Na trase B stanicemi Palmovka, Invalidovna, Křižíkova a Florenc.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr, čtk

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Ta hanebná kampaň je trefná? Můžeme si za to sami? Jako Fico?“ Lipavský rozzuřil Bžocha

13:30 „Ta hanebná kampaň je trefná? Můžeme si za to sami? Jako Fico?“ Lipavský rozzuřil Bžocha

Hosty pořad první části Partie Terezie Tománkové na CNN Prima News byli ministr zahraničí Jan Lipavs…