V devíti obcích si dnes lidé zvolí nové zastupitele

05.01.2013 6:10

Obyvatelé devíti obcí si dnes půjdou vybírat své nové místní zastupitele. Hlasovat se bude zejména v obcích, kde se dosavadní zastupitelstva rozpadla. Výjimku tvoří Krhová a Poličná na Vsetínsku, které se v referendu odtrhly od Valašského Meziříčí.

V devíti obcích si dnes lidé zvolí nové zastupitele
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Zastupitelstvo v Hostivici

V Čečovicích na Domažlicku, kde jsou bez zastupitelstva více než rok, se budou konat volby dodatečné. Původně měli místní volit už loni v červenci, jedinou kandidátku se ale tehdy nepovedlo předložit včas. Jednoduchou volbu z jediné kandidátky budou mít také ve Slušticích u Prahy nebo v Cehnicích na Strakonicku.

Hlasovat se bude od 07:00 do 22:00 také ve Študlově a Lačnově na Vsetínsku, v Libenicích na Kolínsku a v Panenských Břežanech u Prahy, kde se rozpadlo zastupitelstvo, jehož všichni členové kandidovali za Věci veřejné.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno, čtk

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobile 2.0.“ Ještě hůř pro Ukrajinu. Rusové vylepšili svůj vynález

12:34 „Blyatmobile 2.0.“ Ještě hůř pro Ukrajinu. Rusové vylepšili svůj vynález

Blyatmobile, želva nebo bitevní stodola, tak se nazývají po domácku upravené ruské tanky, které vedo…