Vážné podezření. Jakub Železný to veřejně odhalil. Co na to policie?

04.03.2024 19:00 | Monitoring

Moderátor Jakub Železný, který je od prosince na nemocenské a stáhl se z obrazovky České televize, tvrdí, že ho možná někdo sleduje. „Naruší-li kdokoli soukromí a bezpečí mých blízkých, nebudu hodný,“ vzkazuje Železný. Lidé Železnému radí, aby vyhledal odbornou pomoc, protože očividně „není v pořádku“.

Vážné podezření. Jakub Železný to veřejně odhalil. Co na to policie?
Foto: Reprofoto: ČT24
Popisek: Jakub Železný.

Železný koncem minulého roku zmizel z obrazovky České televize a od té doby je na nemocenské. „Celá ta věc se týká především mého zdravotního stavu, protože tento opravdu děsivý rok si prostě začal vybírat daň na mém zdraví. Primárně teď potřebuji dát dohromady svůj zdravotní stav, abych mohl zase, doufám, že příští rok co nejdřív naskočit do práce,“ uvedl v rozhovoru pro Seznam Zprávy, ale zdravotní obtíže nespecifikoval.

Nyní na sociální síti X Železný popsal, že ho možná někdo už dva týdny sleduje. „Poslední cca dva týdny mám pocit, že za mnou občas jedou tytéž SPZ. Stát to není (a) proč taky, b) dělá to jinak). Je-li to bulvár, pak a) proč: jsem nejnudnější, nejnezajímavější člověk, b) nemám co skrývat, ale naruší-li kdokoli soukromí a bezpečí mých blízkých, nebudu hodný,“ napsal Železný.

 

 

Podle mnohých je to důkaz, že jeho zdravotní obtíže jsou psychického charakteru. „Definitivní potvrzení, že nejste v pořádku,“ opřel se do moderátora jeden z komentujících.

 

 

„Jdi se léčit...,“ napsal další nevybíravě.                       

 

 

„V Bohnicích je na to doktor, zajeďte si tam,“ přidávali se další.

 

 

„Přestaň brát drogy, vše se srovná,“ strefovali se lidé do moderátora na síti X.

 

 

Objevily se i rady, jak má Železný postupovat, pokud bude mít zase podezření na sledování. „Zastav, třikrát oběhni auto nahý a pak pokračuj v cestě. Jestli se ty fotky objeví v bulváru, tak máš jistotu,“ stálo v jednom z komentářů.

 

 

Mnozí ale na moderátora nebyli tak tvrdí a snažili se ho uklidnit. „Třeba máte jen sousedy, co jezdí ve stejnou dobu na stejná místa,“ napadlo jednoho z komentujících.

 

 

„Promluvte si o tom s někým. Ne na Twitteru,“ poradil smířlivěji další.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Makarovič

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…