Zdegenerovaná Merkelová. Muslimské státy se nám smějí a posílají sem odpad společnosti. Úsvit si pozval kolegy z Německa, aby lidem pověděli, jak to vypadá u sousedů

29.06.2016 7:07

REPORTÁŽ „Evropa je na cestě se sama zničit. Žádná civilizace nepřežije, pokud nechrání svoje hranice a nechá si vnutit statisíce, či dokonce až miliony do společnosti těžko zařaditelných lidí. Šílená věta – My to dokážeme – musí skončit. Německý národ není zdegenerovaný. Zdegenerovaní jsou ti, kteří ho vedou. Hlavně jde o kancléřku Merkelovou. Dělá vše pro to, aby Německo zničila. Už to začalo půjčováním peněz Řecku a pokračuje azylovou politikou. Nepotřebujeme migranty jako pracovníky. Můžeme se obrátit na lidi kolem nás – v Česku, Polsku a tak dále. Migranti umí jenom znásilňovat, jsou líní a nechtějí pracovat,“ uvedl na akci Úsvitu v Liberci jejich německý kolega Lothar Hoffmann.

Zdegenerovaná Merkelová. Muslimské státy se nám smějí a posílají sem odpad společnosti. Úsvit si pozval kolegy z Německa, aby lidem pověděli, jak to vypadá u sousedů
Foto: Úsvit-NK.
Popisek: Úsvit-NK.

Anketa

Velká Británie odchází z Evropské unie. Co se teď stane s EU?

hlasovalo: 19710 lidí

Hlavním hostem liberecké akce Úsvitu – Národní Koalice pořádané v Hotelu Liberec byl jejich německý kolega Lothar Hoffmann z německé organizace Pevnost Evropa, který svou ostrou rétorikou také sklidil největší potlesk přítomných diváků. Hoffmann zastoupil původně avizovanou Tatjanou Festerlingovou, která momentálně dlí někde na turecké hranici. Podle něj je tvrzení o vracení uprchlíků z Německa podvod. „Odmítání přijímání uprchlíků, kteří k tomu byli odsouzeni v Německu, od islámských států, hlavně od Turecka a severoafrických států, je důkazem toho, že je do Evropy prováděna tato tichá invaze,“ uvedl.

Smlouva s těmito státy o navracení uprchlíků nemá dle jeho mínění ani cenu papíru, na kterém byla napsána. „Ukazuje to, že německá diplomacie není schopná ani nemá vůli prosazovat zájmy Německa. Jelikož nebyly stanoveny žádné sankce za její neplnění, islámské státy podepíší smlouvy s Německem a zároveň se mu za zády smějí,“ domníval se Hoffmann. „Takto se muslimské státy mohou zbavovat nepohodlných občanů, zločinců, teroristů i muslimských radikálů. Takto se provádí islamizace Evropy centrálně řízená ze Saúdské Arábie. Kdo se z těchto lidí jednou dostane do Německa, zůstane tam navždy,“ myslel si. Je dle něj nepochopitelné jak jsou Němci obelháváni. „Jen někteří tuší, že takzvaně vrácení uprchlíci zůstávají v Německu. V médiích je přitom prezentován opak,“ řekl německý aktivista.

Evropa je na cestě se sama zničit

„Je zcela jasné, že mnoho z těchto uprchlíků zůstane ve štědrém sociálním systému Německa. Tlak na přizpůsobení a donucení těchto  lidí pracovat odpadá. Je velké riziko, že davy těchto vykořeněných, nespokojených lidí budou hledat různé způsoby, jak ventilovat své zklamání. Jasným příkladem toho je Francie a Belgie,“ upozornil Hoffmann. „Evropa je na cestě se sama zničit. Žádná civilizace nepřežije, pokud nechrání svoje hranice a nechá si vnutit statisíce, dokonce až miliony do společnosti těžko zařaditelných lidí. Šílená věta – My to dokážeme – musí skončit. Nechceme, aby u nás byly uzavírány sňatky s dětmi, ani nechceme právo šária v Německu,“ sdělil.

Většina uprchlíků podle něj nemá předpoklady pro to, aby se integrovala do německé společnosti. „Tomu nepomohou ani státem podporované programy na integraci. Ta končí už bariérou řeči, nedostatečným vzděláním i slabou vůli těchto lidí se integrovat. Potřebujeme v Německu odborné pracovní síly. Ale ty nenajdeme mezi těmito lidmi,“ konstatoval. Uzavření hranic na balkánské cestě je dle mínění Hoffmanna jediná cesta, jak zabránit invazi ekonomických uprchlíků. „Děkuji tímto makedonským vojákům, vlastencům v Bulharsku, kteří ukázali odvahu a uzavřeli hranice. Udělali to, co chybí naší vládě. Naším cílem musí být nová, svobodná Evropa, v níž budou zajištěny i národní zájmy. Nenecháme si z Bruselu nařizovat, kolik migrantů přijmeme. Jenom pokud budeme jednotní a budeme naši kulturu a naše tradice dodržovat a chránit se proti migrantům, můžeme přežít jako národ,“ uvedl. Zmínil se i o britském referendu. „Ukázalo, že jsou lidé, kteří si už nechtějí nechat diktovat z Bruselu, co mají dělat. Uzavřeme tuto věc tím, že řekneme ne Evropské unii a ne euru,“ zdůraznil Lothar Hoffmann.

Německo je stále rozděleno napůl

Na něj také směřovaly první dotazy od diváků. Například co říká na tvrzení německého ministra financí Wolfganga Schäubleho, že Němci potřebují migranty, aby nezdegenerovali. „Nemůžu pochopit, jak může ministr něco takového říci. Německý národ není zdegenerovaný. Zdegenerovaní jsou ti, kteří ho vedou,“ odvětil německý host. „Hlavně jde o kancléřku Merkelovou. Dělá vše pro to, aby Německo zničila. Už to začalo půjčováním peněz Řecku a pokračuje azylovou politikou. Nepotřebujeme migranty jako pracovníky. Můžeme se obrátit na lidi kolem nás – v Česku, Polsku a tak dále. Migranti umí jenom znásilňovat, jsou líní a nechtějí pracovat,“ domníval se Hoffmann.

Návštěvníky debaty zajímalo, kolik lidí v Německu má podobné názory jako on a jestli lidé, kteří loni uprchlíky radostně vítali, už vystřízlivěli. „Německo je stále ještě rozděleno napůl. Mnozí vítači jsou už zklamáni. Jsou už někde jinde než před půl rokem. Vidí, že tito lidé nepatří do Evropy. Dochází k násilným útoků s noži, ke znásilněním. Přes toto všechno spousta lidí v Německu ještě nepochopila, jaká je to zkáza. Odpor proti tomu je roztříštěný. Je tu Alternativa pro Německo, Pegida. To ale zatím nestačí, aby získaly takovou moc, aby to ovlivnilo ostatní. Je těžké proti tomu bojovat a získat nadpoloviční většinu. I kdyby se spojily, nebudou mít asi v roce 2017 takovou sílu, aby změnily politickou scénu v Německu. V Německu je spousta lidí, kteří jen sedí u televize doma a nadávají. Je potřeba tyto dostat do ulic a k volbám. Nedostáváme ani prostor v médiích. Ale pravda se prosadí,“ doufal.

Voláme po zřízení pohraniční policie a střežení hranice

Ke slovu se dostali i další účastníci debaty. Předseda Úsvitu, válečný veterán Miroslav Lidinský vysvětloval, jak chránit naše hranice. „Po vstupu do Schengenu v roce 2006 jsme spoléhali na to, že Evropa se o naše vnější hranice postará. Není to tak, nefunguje to. Pokud Evropa není schopna zajistit ochranu naší vnější hranice, je naší povinností ji zabezpečit sami. Dělají to ostatně všechny státy kolem nás, jen my stále sedíme a říkáme, že se nás to netýká. Týká se nás to. Budeme poslední stát, který není připraven v případě, že se v krátké době rapidně zhorší bezpečnostní situace. Od loňského podzimu voláme po tom, aby byla znovu zřízena pohraniční policie a státní hranice střežena. Inteligentními technickými prostředky, které jsou schopny hlídat hranici, respektive monitorovat pohyb osob, které ji překračují,“ vysvětlil.

„Lze to udělat. Stálo by to mnohem méně než dávat výpalné Turecku a spoléhat na to, že nám někdo na makedonských hranicích zadrží lidi, o kterých vůbec nevíme, proč sem přicházejí, nevíme, jaké mají zadání a hlavně nevíme, co tady chtějí dělat,“ doplnil. Marek Černoch, předseda poslaneckého klubu Úsvitu, odpovídal na dotaz: Co způsobilo současný stav v některých zemích, odkud lidé houfně prchají? „Může za to vývoz demokracie do států, které na to nejsou připraveny. Například v Iráku po svržení Saddáma Husajna, po rozpuštění policie a armády se koaliční vojska sebrala a zmizela. Za to můžeme děkovat, že máme Islámský stát, který dnes terorizuje region. To je prvotní příčina. Pokud v tom budou Spojené státy a západní mocnosti pokračovat, chaos se bude zvyšovat,“ řekl. Doplnil ho postřehem Lidinský. „V době studené války se Sovětský svaz snažil vyvážet totalitní systém. Dnes v bleděmodrém to samé dělá Západ, kdy vyváží takzvanou demokracii. Obě formy mají společnou dlouhodobou neudržitelnost. Pokud na to nejsou ty státy připraveny materiálně a morálně a nejsou tam přítomna koaliční vojska, jsou z dlouhodobého hlediska odsouzeny k zániku.“

Vyřiďte Okamurovi, že jsme schopni spolupracovat

Asi největším problémem protiimigračních uskupení v České republice je jejich vzájemná roztříštěnost. Vždyť s Úsvitem měl jít do voleb Blok proti islámu. Jeho čelní představitelé Martin Konvička a Petr Hampl se však s Úsvitem rozkmotřili. Konvička Blok rozpustil a založil Iniciativu Martina Konvičky. V neděli vznikla nová politická strana Alternativa pro Českou republiku, do které přešli právě Konvičkovi sympatizanti z Bloku. Úsvitu zůstala věrná skupina kolem Jany Volfové, která se teď jmenuje Blok proti islamizaci. A pak je tu ještě jedno výrazné jméno. Bývalý lídr Úsvitu Tomio Okamura. Ten si po rozkolu s původními parťáky založil s Radimem Fialou Svobodu a přímou demokracii (SPD). Všichni si vzájemně konkurují.

Na tohle palčivé téma pochopitelně zněl i jeden z dotazů – Proč tříštíte síly a nedomluvíte se s Okamurou na spolupráci, vždyť máte stejné cíle? „Rozdíl mezi námi je, že chceme k věcem přistupovat s maximální odpovědností. Jinak máme cíle stejné. Nejsme pro to být v Evropské unii v té podobě, v jaké je dneska. Ale musíme vědět co dál. Několikrát už jsme panu Okamurovi deklarovali, že spolu můžeme spolupracovat. Zpátky se nám ozývají slova jako pučisté a zrádci. Nemůžeme za ním pořád běhat. Musí to být oboustranné. Když budete mluvit s panem Okamurou, vyřiďte mu, že jsme schopni spolupracovat. A pravda je ta, že pokud budou takto roztříštěné strany a hnutí, tak to nikam nepovede. To, co se stalo s Martinem Konvičkou a Petrem Hamplem, udělalo největší radost vládním stranám. Je to často záležitost lidí, kteří se tam implementují a pak rozežírají zevnitř. Třeba i ODS se nehodí, aby Úsvit s tehdy ještě Blokem proti islámu byl silný. Nás se snaží torpédovat denně,“ vysvětlil Marek Černoch. „Jsme schopni spolupracovat s kýmkoliv. Ale v rámci zákona, ne aby tahal šibenice a byl antisemita,“ přislíbil.

Pomáhat musíme tam, ne tady

Dále se mluvilo o nestabilní Africe, kde jsou miliony lidí v pohybu, což ještě může navýšit nedostatek vody. Byla slyšet i kritika Západu, že těmto oblastem nedostatečně pomáhá. „Řešíme následky, nikoli příčiny. U všeho. Bavíme se, co budeme dělat dnes. Nikdo se nezabývá tím, že Evropa má takovou obrovskou ekonomickou a vojenskopolicejní sílu, že by byla schopná pomáhat mimo území Evropy. Což se vůbec neděje. Jestliže by byla možnost vytvořit v místech konfliktu jakési bezpečné zóny, tak by to spojené evropské armády hravě dokázaly. A během velmi krátké doby. Ale není vůle. Co je nejpodstatnější – skutečně musíme pomáhat tam, ne tady. Tady si musíme pomoci sami,“ uzavřel Lidinský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Oldřich Szaban

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…