Hoffman (KSČM): Ucho dnes a „modernější“

29.03.2012 7:35

Před několika lety byl odvysílán trezorový film z období socialismu. Ucho popisuje některé metody, které používala STB. Ve filmu šlo o odsouzení těchto nezákonných metod, které vedly k vykonstruovaným procesům a někdy i k likvidaci nepohodlných osob. Tato likvidace postižených osob byla zesílená pro jistotu vysokými tresty odnětí svobody a někdy i tresty smrti u těch, kteří mnoho o těchto metodách věděli.

Hoffman (KSČM): Ucho dnes a „modernější“
Foto: repro TV Prima
Popisek: Roman Janoušek po svém zadržení za jízdu v opilosti

Politické procesy v padesátých letech, ale i později, jsou temnou skvrnou minulosti, která je neustále zdůrazňována současnými ideology, i když dnes jsou tyto manýry zneužívány ještě ve větším rozsahu současnými mocipány. Současně se také ukazuje, že lidé v této zemi jsou od roku 1989 okrádáni v maximální míře.

Ucho po listopadu roku 1989 nezmizelo. Velký řecký filosof Plautus kdysi prohlásil: „Naši mocní tvrdí, že schvalují a vidí pouze dobré, pravdou je, že se řídí především tím špatným.“ To plně platí na naše mocné.

Dříve STB, dnes BIS, různé agentury a kdo ví, kdo ještě, zasívají mezi občany ten nejhorší plevel. V tomto směru jde o docela lukrativní byznys. Zaplatíš, budeš čistý, nezaplatíš, budeš „mrtev“, někdy i skutečně. Podle této zásady bude zničena konkurence a aktéři této špíny budou čistí jako lilie. To jsou ty „demokratické“ metody současnosti.

Říká se, že zaostáváme stále za západem. Možná ano, možná ne! Nedávný skandál s odposlechy a nechutným šmírováním lidí stál v Anglii zastavení nejstaršího bulvárního časopisu.

V současné době jsme zahlceni už po několik let starými odposlechy, které různí lidé získali od BIS či nějaké soukromé agentury. Není to poprvé, že kdosi disponuje tajnými materiály BIS. Člověku by se chtělo říct: „promyšlená spolupráce“. Dovídáme se „různou špínu“. Komentátoři zatahují do hry ODS jako celek. O co vlastně jde? Co má být výsledkem  tohoto tažení? Asi tak úplně nejde o krajské či senátní volby.

Stát chudne a většina národa s ním. Podivné církevní restituce jsou však prosazeny. A proto se ptám těch, kterých se to týká, kam se poděla Vaše láska k bližnímu a co desatero božích přikázání? To je Vám asi hodně cizí. Je dobře známo, že pokrytectví je plně pokryto vysokými finančními obnosy. V této zemi dávno církvi nepatří majetek, který si neustále vynucují, o to už je podle zákona dávno připravil císař Josef II. „Hanebně začalo, hanebně skončí“. Pamatujte si tato slova Vy ministři, poslanci a senátoři, lobbisté polistopadové éry, všichni Vy, kteří jste v této hanebnosti zainteresováni. To Vám všem vzkazuje moudrý filosof Livius.

Teď je potřeba ještě odškodnit sousední Němce, jak bylo slíbeno na vrcholném jednání jakési „svět ovládající lóži“. Havel se sice snažil, ale nebylo vůle politických stran. Klaus se této hře vyhýbal. A teď je čas na toho „nejsprávnějšího“. Jediný správný kandidát TOP 09, strany slepené z dobrodruhů a lidí s kamennými žaludky.

Zločiny v této zemi jsou kryty novými zločiny, ať už je pojmenujeme jakkoliv - korupce, špatné zákony, které umožňují ukrást cokoli bez trestu, umožňují to současné zákony, které byly vytvořeny v polistopadových vládách a schváleny parlamentem. Lidé si často kladou otázku, zda vůdcové sociálních demokratů jsou buď slepí či hloupí. Jeden pochází z hnízda pana knížete a druhý bude odměněn „prodejem“ nejlukrativnějších zdravotních zařízení. Největší favorit dostane lukrativní nabídku mezinárodních rozměrů.

A vše dokoná zbožštělá osoba V. Havla. Vdova, herečka Dagmar Veškrnová - Havlová přednese poselství a prosbu Václava Havla, aby se prezidentem stal velký osvoboditel, který stál věrně po jeho boku, kníže Karel Schwarzenberg.

Všechno má svůj začátek a konec. Jiskřička se rozhoří v plamen, a nám už tady nezbude vůbec nic.

 JUDr. František Hoffman, KSČM

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…