KVV středočeské ČSSD je připraven rezignovat

30.05.2012 22:11

Výpis z dnešního usnesení Krajského výkonného výboru (KVV) středočeské ČSSD

KVV středočeské ČSSD je připraven rezignovat
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

KVV bere na vědomí usnesení Ústředního výkonného výboru (ÚVV) ze dne 19.5.2012, ve kterém vyzývá KVV Středočeského kraje, aby neprodleně rezignoval a provedl v co nejkratším čase krajskou konferenci, která zvolí nové vedení a sestaví novou kandidátku pro krajské volby.

KVV v duchu příslušného usnesení ÚVV vyzývá exekutivu Středočeského kraje, tedy Radu Středočeského kraje navrženou KVV, aby převzala politickou odpovědnost, rezignovala a po případných personálních změnách se znovu ucházela o podporu v zastupitelstvu kraje.

KVV vyzývá všechny náměstky hejtmana a radní, kteří veřejně deklarovali, že v radě kraje hlasovali proti svému svědomí a nevykonávali agendu jim svěřenou, aby rezignovali na své funkce a již se o ně do budoucna neucházeli.

KVV na základě usnesení ÚVV vyjadřuje připravenost převzít politickou odpovědnost, odstoupit, a to za předpokladu, že tak nejprve na základě výzvy KVV učiní Rada Středočeského kraje, která nese odpovědnost za exekutivní řízení Středočeského kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: cssd.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.