ODS Praha západ: Do sněmovních voleb by nás měla vést Němcová

30.08.2013 18:00

Občanské demokraty by do předčasných voleb do Poslanecké sněmovny měla vést Miroslava Němcová – shodl se na tom oblastní sněm ODS Praha západ. Ten také přijal usnesení, ve kterém na lídra středočeské kandidátky nominuje ekonoma Jana Skopečka, předsedu sousední berounské oblasti.

ODS Praha západ: Do sněmovních voleb by nás měla vést Němcová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslava Němcová

„ODS na Praze západ chce, aby nás do sněmovních voleb vedla Miroslava Němcová,“ shrnul závěry oblastního sněmu Michael Pánek, předseda Oblastního sdružení ODS Praha západ a starosta města Dobřichovice. „Kampaň bude intenzivní a potřebujeme v ní osobnosti formátu Miroslavy Němcové,“ dodává Michael Pánek.

Pro ODS na Praze západ to byl její teprve první sněm poté, co oblast dostala od vedení strany znovu licenci. Ta byla odebrána předchozímu vedení Prahy západ kvůli netrasparentnímu náborů členů. Nové vedení oblasti Praha západ se snaží v maximální míře využít úspěšné komunální politiky z ODS. „Rychlá obnova ODS na Praze západ je důležitá zejména s ohledem na celostátní politickou situaci. Je potřeba spojit všechny síly k zastavení nástupu komunistů a eurosocialistů k moci. Jedině liberální politika nízkých daní a ekonomické stability zabezpečí každému zaměstnání a nezávislost na sociálních dávkách,“ dodává Roman Jandík, místopředseda sdružení a zároveň místostarosta města Roztoky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

23:07 Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k platům.