Aš: Opravy v ulicích Petra Bezruče a Tylově jsou hotové, zbývají už jen sadové úpravy

07.12.2019 15:55

Dohromady 79 parkovacích stání je po dokončení rekonstrukčních prací k dispozici v ulicích Petra Bezruče a Tylova, dalších šest u domu s pečovatelskou službou v Dlouhé ulici. Největší investiční akce tohoto roku je nyní dokončována výsadbou zeleně.

Aš: Opravy v ulicích Petra Bezruče a Tylově jsou hotové, zbývají už jen sadové úpravy
Foto: wikipedia
Popisek:

V ulici Petra Bezruče se jednalo o kompletní rekonstrukci celé skladby komunikace a chodníků, s asfaltovým povrchem na vozovce a dlažbou na chodnících. U nově vzniklých kolmých stání byla vystavěna opěrná zeď z gabionu. Součástí zadání byla také přeložka kanalizačního řadu a teplovodu a výměna starého veřejného osvětlení za nové.

V Tylově ulici šlo o celkovou opravu parkoviště včetně příjezdové komunikace, a to od křižovatky s ulicí Dlouhou až ke křižovatce s ulicí Petra Bezruče.

Šest nových parkovacích stání vzniklo u prodloužené příjezdové cesty k domu s pečovatelskou službou. Vybudována tu byla opěrná zeď, vydlážděna plocha pro nádoby na odpad, stávající lavičky nahradily nové, stejně jako veřejné osvětlení.

Investiční akce vyšla dohromady na 24,636 miliónu korun (cena je bez DPH), z toho práce v ulicích Petra Bezruče a Tylova stály 22,256 miliónu korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…