Aš: U DPS přibude parkoviště, Tylovu a Petra Bezruče čeká celková rekonstrukce

10.12.2018 17:30

Parkoviště u domu s pečovatelskou službou (DPS) a rekonstrukce komunikace a chodníků v ulicích Petra Bezruče a Tylova. To jsou investiční akce, chystané na rok 2019, po jejich schválení zastupitelstvem města na zasedání konaném dne 14. listopadu. Oznámením zadávacího řízení byl zahájen vlastní proces výběru zhotovitele, a to pro obě investice dohromady.

Aš: U DPS přibude parkoviště, Tylovu a Petra Bezruče čeká celková rekonstrukce
Foto: wikipedia
Popisek:

Parkoviště u domu s pečovatelskou službou je projektováno pro šest parkovacích stání, z toho jedno stání bude pro vozidla přepravující tělesně postižené. Stavba parkoviště bude znamenat rozšíření stávající příjezdové cesty k domu s pečovatelskou službou a její zobousměrnění, stavbu nové opěrné zdi, vydláždění plochy pro nádoby na odpad, výměnu stávajících laviček za nové, atd.

Podrobná studie stavby u domu s pečovatelskou službou je na webových stránkách města k nalezení v části nazvané Městský úřad → Dokumenty města → Studie pod názvem Parkoviště u DPS.

V ulici Petra Bezruče se bude jednat o celkovou rekonstrukci celé skladby komunikace a chodníků, s asfaltovým povrchem na vozovce a dlažbou na chodnících. Součástí zadání bude také oprava parkoviště a komunikace v Tylově ulici, kde má přibýt několik dalších parkovacích míst.

Součástí této investiční akce je mj. také stavba opěrné zdi v ulici Petra Bezruče u nově vzniklých kolmých stání, přeložka kanalizace, nové veřejné osvětlení a sadové úpravy.

Dle zadávacího řízení se zahájení stavby předpokládá k 11. březnu 2019, nejzazším termínem ukončení stavby je 30. září 2019.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.