Benešov: Městský úřad uspořádal sbírku pro útulek v Opřeticích

06.12.2019 14:05

Mezi zaměstnanci Městského úřadu v Benešově během listopadu 2019 proběhla sbírka pro pejsky z útulku Naděje pro čtyři packy z. s. v Opřeticích.

Benešov: Městský úřad uspořádal sbírku pro útulek v Opřeticích
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Zaměstnanci se rozhodli společně přispět v adventním čase zvířatům, která do Naděje pro čtyři packy přicházejí mnohdy ve velmi zuboženém stavu. Zvířata potřebují intenzivní péči a pomoc dostat se zpět do fyzické formy z leckdy pohnutých osudů, s čímž jim útulek Naděje pro čtyři packy vydatně pomáhá. Vyléčit rány na jejich duších je už ale úkolem hodných lidí, kteří do útulku chodí pomáhat s nikdy nekončící prací, venčením a rovněž s cílem některému z pejsků poskytnout nový, láskyplný domov a péči.

Za všechny vybrané finanční prostředky byly pořízeny po konzultaci s provozovatelkou zařízení potřebné věci. Částka stačila na zakoupení 68 kg granulovaného krmení, 30 konzerv, 2 sáčků pamlsků, kloubní výživy Alavis a savých podložek.

Všem, kteří přispěli, patří velký dík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…