Benešov: V lednu se bude konat veletrh vzdělávání

28.12.2018 14:52

Krajská hospodářská komora Střední Čechy si Vás dovoluje pozvat na „Veletrh vzdělávání„ který se koná ve dne 29. 1. 2019 v Městském divadle Na Poště Benešov.

Benešov: V lednu se bude konat veletrh vzdělávání
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Pro účastníky veletrhu je připraveno zajímavé představení jednotlivých škol a pro návštěvníky velice pestrý program, který zajistí prezentující se střední školy.
Na  akci se představí střední školy ze Středočeského kraje, jako je například: Odolena Voda, Vlašim atd., kromě hlavní aktivity budou mít střední školy možnost přilákat pozornost návštěvníků dalšími způsoby.

Každá škola představí žákům ZŠ, jejich rodičům a dalším návštěvníkům akce obory, které nabízí. Gastronomické školy si  připraví ochutnávky svých výrobků, návštěvníci budou mít možnost využití popř. vyrobení si drobných dárků. Program nabízí také seznámení žáků ZŠ, SŠ a jejich rodičů s nabídkou některých firem z okolí, které chtějí motivovat žáky k výběru studijního oboru a mohou nabídnout absolventům práci v jejich firmě.

Pro žáky ZŠ je připravena zajímavá soutěž, která jim pomůže získat víc informací o jednotlivých vystavujících školách a pobavit se.  Prezentace škol budou doplněny zajímavým doprovodným programem. Akce je aktivitou projektu Implementace krajského akčního plánu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

16:31 České Budějovice: Primátorka pozdravila zlaté volejbalisty

V pořadí už jedenáctý extraligový titul získali volejbalisté Českých Budějovic, když ve čtvrtém finá…