Bezpečnostní opatření v Ostrava Aréně

24.11.2015 13:18

V reakci na aktuální bezpečnostní situaci byla majitelem OSTRAVA ARÉNY (dříve ČEZ Aréna) ve spolupráci se statutárním městem Ostrava a Policií České republiky přijata opatření, jejímž cílem je zajištění bezpečnosti a komfortu návštěvníků akcí konaných v hale.

Bezpečnostní opatření v Ostrava Aréně
Foto: ostrava.cz
Popisek: Ostravská radnice

Opatření se týká již dnešního utkání (úterý 24. 11., 17 h) hokejové extraligy HC VÍTKOVICE STEEL-HC PSG Zlín.

Vstup do haly bude umožněn osobám, které u sebe bude mít pouze příruční zavazadlo s nejnutnějšími osobními věcmi, jako jsou např. doklady, léky, peněženka, klíče, telefon apod. Návštěvníci mohou být vyzváni ke kontrole příručního zavazadla či osobní prohlídce. Proto prosíme návštěvníky o pochopení, trpělivost a spolupráci se členy pořadatelské služby.

Úschovna zavazadel a věcí, se kterými nebude návštěvník do OSTRAVA ARÉNY vpuštěn, v okolí haly zprovozněna nebude. Proto prosíme návštěvníky, aby rozměrnější zavazadla na konané akce nenosili, popř. ponechali ve svých vozidlech.

Zároveň vejde v platnost nový návštěvní řád OSTRAVA ARÉNY a Multifunkční haly, který bude uveřejněn také na webových stránkách www.arena-vitkovice.cz.

Všichni návštěvníci OSTRAVA ARÉNY by měli s ohledem na přijatá opatření na akce přicházet s dostatečným časovým předstihem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…