Blanenští se připravují na změnu vizuální identity

19.08.2018 19:01

Letošní ročník Půlmaratonu Moravským krasem přestaví kromě staronového pořadatele ještě jednu novinku. Návštěvníci a účastníci závodu i obyvatelé města zde budou moci poprvé, ještě před jeho oficiálním představením, vidět nové propagační logo města Blanska.

Blanenští se připravují na změnu vizuální identity
Foto: Blansko.cz
Popisek: Blansko

Půlmaraton Moravským krasem je významnou sportovní i společenskou událostí, propagace města Blanska zde tedy nesmí chybět. Právě pro půlmaraton nechali Blanenští vyrobit tematické bannery „Město Blansko fandí sportu“ a „Město Blansko – brána Moravského krasu“, na kterých se poprvé objevuje nově zpracované propagační logo.

Nové městské logo je moderní, jednoduché a variabilní. Zjednodušený tvar věže odkazuje na městskou historii a tradici, modrý rám pak symbolizuje bránu Moravského krasu, kterou Blansko představuje. Logo a celou vizuální identitu nechalo město Blansko zpracovat v rámci projektu „Město Blansko připravuje svou budoucnost“.

S novým logem a vizuální identitou se budete postupně setkávat na nových propagačních materiálech města Blanska, na informačním systému a dokumentech města. Oficiálně bude představeno na první tiskové konferenci města Blanska po prázdninách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…