Blanenští se připravují na změnu vizuální identity

19.08.2018 19:01

Letošní ročník Půlmaratonu Moravským krasem přestaví kromě staronového pořadatele ještě jednu novinku. Návštěvníci a účastníci závodu i obyvatelé města zde budou moci poprvé, ještě před jeho oficiálním představením, vidět nové propagační logo města Blanska.

Blanenští se připravují na změnu vizuální identity
Foto: Blansko.cz
Popisek: Blansko

Půlmaraton Moravským krasem je významnou sportovní i společenskou událostí, propagace města Blanska zde tedy nesmí chybět. Právě pro půlmaraton nechali Blanenští vyrobit tematické bannery „Město Blansko fandí sportu“ a „Město Blansko – brána Moravského krasu“, na kterých se poprvé objevuje nově zpracované propagační logo.

Nové městské logo je moderní, jednoduché a variabilní. Zjednodušený tvar věže odkazuje na městskou historii a tradici, modrý rám pak symbolizuje bránu Moravského krasu, kterou Blansko představuje. Logo a celou vizuální identitu nechalo město Blansko zpracovat v rámci projektu „Město Blansko připravuje svou budoucnost“.

S novým logem a vizuální identitou se budete postupně setkávat na nových propagačních materiálech města Blanska, na informačním systému a dokumentech města. Oficiálně bude představeno na první tiskové konferenci města Blanska po prázdninách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Revitalizace dětského hřišťátka v ulici Mařanova

16:31 Liberec: Revitalizace dětského hřišťátka v ulici Mařanova

Kromě velkého dětského hřiště, které bylo nedávno realizováno v ulici Vackova a ke kterému ještě při…