Blansko: Příměstské tábory Nemocvičny pokračují i na podzim

14.10.2019 13:13

Po úspěchu s letními příměstskými tábory v Nemocvičně se její vedení rozhodlo uspořádat také podzimní soustředění pro děti od šesti do dvanácti let. Kapacita je omezená, proto s přihlašováním ratolestí neváhejte. Ušetřete si tak dny dovolené a současně dopřejte dětem zážitky, na které se nezapomíná.

Blansko: Příměstské tábory Nemocvičny pokračují i na podzim
Foto: Blansko.cz
Popisek: Blansko

Podzimní příměstské tábory si letos děti užijí od státního svátku v pondělí 28. října do středy 30. října, vždy od sedmi hodin ráno do čtvrt na čtyři odpoledne. V těchto dnech bude pro děti připraven pestrý program v Nemocvičně Blansko. Jako vždy se zaměříme zejména na pohyb a podporu lásky ke sportu. Každý den se pěkně protáhneme, děti se seznámí se základy gymnastiky, aerobního cvičení. Vše zábavnou formou, abychom podpořili rozvoj vytrvalosti, sebedůvěry a samostatnosti dětí.

Všem podobným akcím v Nemocvičně vládne pohodová atmosféra a týmový duch. Snahou lektorů je začlenit do kolektivu všechny děti, aby se žádné dítě necítilo odstrčené nebo málo šikovné.

Cena třídenního turnusu je 1500 korun a zahrnuje dopolední a odpolední svačinku, oběd, pitný režim, tréninkový plán a aktivity. Přihlášky jsou k dispozici na recepci Nemocvičny, a to denně od 16 hodin po dobu provozu. Poslední termín pro odevzdání přihlášek je středa 16. října 2019.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…