Břeclavany čekají dvě opravy, uzavřou parkoviště

12.04.2012 8:23

Oprava propojovací silnice a parkovací plochy mezi ulicemi Sovadinova a Na Řádku začne již v pondělí. Už nyní tam ale pracovníci stavební firmy začali s přípravnými pracemi.

Břeclavany čekají dvě opravy, uzavřou parkoviště
Foto: breclav.org
Popisek: Pohled na Břeclav

„Stavební činnosti si vyžádají po dobu výstavby uzavírku stávajícího parkoviště a dočasné omezení provozu přilehlé cyklostezky. Obě investiční akce budou řádně zabezpečené dopravním značením a doufáme, že omezení pro obyvatele a provozovatele budou platit co nekratší dobu,“ uvedla vedoucí odboru rozvoje a správy Jana Šupová.

Jak dodala, v nejbližší době začne také oprava parkoviště v ulici Sovadinova v části před bytovými domy s číslem popisným 2780, 2787,2791,2792. Stavební práce potrvají až do poloviny května.
 „Po dobu výstavby bude parkoviště před domy uzavřené jak pro vlastníky, nájemníky bytů, tak i pro dopravní obsluhu. Omezení bude platit po celou dobu výstavby a doufáme, že obyvatelé Břeclavi uzavření parkoviště z důvodu opravy pochopí,“ doplnila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: breclav.org

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…