Brno: Mezi sportovištěm U Hrocha a Pisárkami po novém povrchu

14.09.2020 10:11

Cyklostezka mezi areálem U Hrocha na pomezí Jundrova, Žabovřesk a Komína a tenisovými kurty v Pisárkách dostala nový povrch. Oblíbená stezka nyní poskytne pohodlnější sjízdnost. Asfaltový povrch byl položen, drobné dokončovací práce budou pokračovat tento týden.

Brno: Mezi sportovištěm U Hrocha a Pisárkami po novém povrchu
Foto: brno.cz
Popisek: Brněnský magistrát

Po novém povrchu se mohou projet lidé, kteří využijí cyklostezku podél řeky Svratky od areálu hřiště U Hrocha směrem na Pisárky. Pracovníci Brněnských komunikací zde dokončili pokládku asfaltu. Díky stavební údržbě povrchu bude cyklostezka bez nerovností a děr a cyklisté, pěší i lidé na koloběžkách ji budou moci pohodlně využívat.

„Úpravou prošly dva tisíce metrů čtverečních stezky. V následujících dnech budou probíhat dokončovací práce, které ale nijak výrazně provoz na cyklostezce neomezí. Jedná se o velmi frekventovanou trasu, která vede od Pisárek kolem řeky Svratky až k cyklostezce podél Kníničské ulice,“ uvedl radní pro oblast dopravy Petr Kratochvíl.

(zdroj: brno.cz)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…