Brno: Nový princip rozdělování čestných vstupenek

11.10.2011 15:42

Rada města Brna schválila na schůzi v návaznosti na zákon č. 128/2000 Sb., o obcích, ceny vstupenek čestným hostům na akce pořádané příspěvkovými organizacemi města Brna. Z usnesení rady města vyplývá nový princip přerozdělování tzv. čestných vstupenek.

Brno: Nový princip rozdělování čestných vstupenek
Foto: Martin Šimák
Popisek: Pohled na Brno shora, letecký snímek

Jedná se o tři skupiny

1) Pro vybrané hosty s doprovodem, zástupce médií a odbornou veřejnost bude čestná vstupenka za zvýhodněnou cenu 100 Kč. Seznam těchto lidí stanovuje příslušný ředitel příspěvkové organizace, a to po schválení primátorem města Romanem Onderkou a náměstkyní pro kulturu Janou Bohuňovskou.

2) Na čestnou vstupenku zcela zdarma mají nárok pouze: prezident ČR, členové vlády ČR, předseda Senátu Parlamentu ČR, předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, předseda Ústavního soudu ČR, primátor města Brna, náměstci primátora města Brna, tajemník MMB a dále oficiální představitelé jiných států a měst (např. partnerských). Tito jsou zváni příslušným ředitelem příspěvkové organizace a primátorem města Brna.

3) Pro zastupitele města Brna včetně doprovodu a pracovníky Magistrátu města Brna bude vstupenka za plnou cenu s tím, že budou mít možnost si ji v dostatečném časovém předstihu vyzvednout a zaplatit.

Nové usnesení vstupuje v platnost od 1. 12. 2011.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Brno.cz

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Světelný smog se sníží, obměnou projde skoro 400 venkovních světel

10:23 Přerov: Světelný smog se sníží, obměnou projde skoro 400 venkovních světel

391 nových svítidel, 9 regulátorů napětí a 11 rozvaděčů veřejného osvětlení. Přerov plánuje ve druhé…