Bruntál: Město chce další „bezdoplatkové“ zóny

04.10.2018 12:15

Poté, co v minulých týdnech bylo v Bruntále vyhlášeno dvaadvacet takzvaných „bezdoplatkových“ ulic, rada města nyní uložila požádat o vydání opatření obecné povahy v dalších více než padesáti lokalitách.

Bruntál: Město chce další „bezdoplatkové“ zóny
Foto: bruntal.net
Popisek: Náměstí města Bruntál

Konkrétně se jedná o následující ulice: 9. května, Brothánkova, Brožíkova, Česká, Čs. armády, Družební, Dukelská, Fügnerova, Hálkova, Havlíčkova, Horní, Husova, I. Olbrachta, J. E. Purkyně, Jezdecká, K. Čapka, Kavalcova, Krnovská, Lidická, Na Nábřeží, Na Kopečku, Nádražní, nám. 1. máje, nám. J. Žižky, nám. Míru, Nerudova, Nezvalova, Nová, Olomoucká, Opavská, Opletalova, Partyzánská, Požárníků, Příčná, Ruská, Sladovnická, Slovenská, Smetanova, Staroměstská, Sv. Čecha, Šimáčkova, Švermova, Tř. Osvobození, Tř. Práce, U Hřiště, U Potoka, U Rybníka, U Stadionu, Vodárenská, Vrchlického, Zámecké nám., Žlutý kopec.

Pokud bude žádosti města v rámci správního řízení vyhověno, Úřad práce ČR nebude v předmětných lokalitách vyplácet nově příchozím nájemníkům doplatek na bydlení (opatření se ze zákona nemůže vztahovat na stávající nájemníky).

Snahou města je řešit a maximálně omezit stávající konflikty v soužití, přestupky a trestnou činnost v těchto lokalitách, když právě tyto negativní jevy mají spojení se zde žijícími příjemci doplatku na bydlení.

Opatření obecné povahy dosud bylo vyhlášeno pro ulice Cihelní, Dělnickou, Dlouhou, Dolní, Dr. E. Beneše, Jaselskou, Jesenickou, Jiráskovu, Květnou (mimo č. or. 11, 13, 15), K. H. Máchy, K. Světlé, Okružní (mimo č. or. 18 a 20), Pěší, Pionýrskou, Revoluční, Rýmařovskou, Šmilovského, T. Kronesové, Tř. Obr. Míru, Uhlířskou, Zahradní a Zeyerovu (mimo č. or. 18).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

16:14 Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

Praha, Brno, Bratislava a nyní i Otrokovice mají kvalitní veřejný elektrický kontaktní gril. Novinku…