Bruntál: Projekt posouvá informační centrum vpřed

30.10.2022 10:44 | Tisková zpráva

Díky dotaci z rozpočtu Moravskoslezského kraje má informační centrum v Bruntále možnost dalšího rozvoje a může dále zkvalitnit služby turistům i občanům města.

Bruntál: Projekt posouvá informační centrum vpřed
Foto: bruntal.net
Popisek: Náměstí města Bruntál

V rámci projektu „Turistické a propagační produkty MIC Bruntál“ město Bruntál posílilo obslužnost informačního centra formou brigádníků především v letní sezóně, vytvořilo i nové propagační letáky nejen v češtině, ale i angličtině, němčině a polštině, které odpovídají novým potřebám současné doby.

Další aktivitou projektu byly přípravné práce pro aktualizace webu, jejíž součástí jsou i virtuální prohlídky zajímavých míst na Bruntálsku. Naleznete je na stránce "Tipy na výlet do okolí" (ZDE), pod odkazem "Náhledy zajímavých míst na Bruntálsku" (ZDE).

Projekt je spolufinancován Moravskoslezským krajem v rámci programu „Podpora turistických informačních center v Moravskoslezském kraji pro rok 2022“ a bude ukončen v říjnu 2022.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

16:29 Karlovy Vary: Do Dvořákových sadů se vrátila Dívka se džbánem

Do Dvořákových sadů se na své místo nedaleko Hadího pramene po necelých pěti měsících restaurování v…