Bruntál: Schůzku na matrice si můžete objednat dopředu

11.11.2018 13:59

Rezervační systém Městského úřadu v Bruntále nově nabízí možnost dopředu si objednat termín pro vyřízení záležitostí na matrice, Czechpointu i pro ověřování dokumentů.

Bruntál: Schůzku na matrice si můžete objednat dopředu
Foto: bruntal.net
Popisek: Náměstí města Bruntál

Rezervační systém bylo možné dosud využít pro objednávání času k vyřizování náležitostí spojených s osobními a cestovními doklady, řidičskými průkazy a náležitostmi v oblasti evidence obyvatel nebo v registru vozidel. Nyní přibyla možnost ohlásit se dopředu na matrice anebo si objednat schůzku u přepážky Czechpointu. Stejně tak si lze například z pohodlí domova objednat čas pro ověřování podpisů a dokumentů. Stačí prostřednictvím webových stránek www.mubruntal.cz vybrat termín, převzít PIN a zadat jej při příchodu na úřad do odbavovacího systému. Objednaný klient je pak volán na přepážku v objednaném nebo v nejbližším možném čase.

Nově lze odkazy na matriku, Czechpoint a ověřování dokumentů najít také v odbavovacím systému přímo na úřadě. Zájemci o vyřizování těchto agend si nyní musí vyzvednout v odbavovacím automatu číslo a počkat na vyzvání na elektronické tabuli. Příchozí jsou díky této službě lépe monitorováni. Předběžné rozlišení jejich přání má zkrátit čas pro vyřízení jejich požadavků.

Zaváděním takovýchto nových postupů prostřednictvím oddělení informatiky se Městský úřad v Bruntále neustále snaží zkvalitňovat své služby.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…