Česká Lípa: City Cross Run tradičně uzavře náměstí T. G. Masaryka

18.09.2021 6:32 | Tisková zpráva

Kromě sportovních výkonů a zábavy pro celou rodinu je City Cross Run&Walk tradičně spojen také s dopravními omezeními. Sportovní akce např. v sobotu 25. září naplno uzavře náměstí T. G. Masaryka a částečně také Škroupovo náměstí.

Česká Lípa: City Cross Run tradičně uzavře náměstí T. G. Masaryka
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Na chvilkové omezení se musejí občané připravit i v jiných ulicích, kudy povede trasa závodu. Zde bude doprava řízena dobrovolníky a městskými strážníky.

Šestý ročník závodu City Cross Run&Walk proběhne v sobotu 25. září. Na programu je opět 7km závod, zároveň půlmaraton, rodinný běh, školní štafety a procházka. On-line se běžci mohou zaregistrovat do 19. září ZDE, pak to bude možné už jen na místě. Kromě samotných závodů je připraven také bohatý doprovodný program.

Seznam uzavírek

Uzavřené lokality:
nám. T. G. Masaryka (25. 9. od 00:00 – 24:00) část Škroupova náměstí (25. 9. od 00:00 – 24:00) + zákaz zastavení (24. 9. 16:00 do 25. 9. 24:00)

Zákaz zastavení:
parkoviště mezi ulicemi B. Němcové, Sokolská, Děčínská (25. 9. 00:00 – 24:00)

Ulice s částečným omezením jízdy po dobu závodu (25. 9. 8:30 – 15:00)
Tržní, Sokolská, B. Němcové, Loretánská, Pod Holým vrchem, U Brodu, Sedláčkova, Studničkova, Tovární, Dubická, U Jatek, Svojsíkova stezka, U Obecního lesa, obec Sosnová, Litoměřická, U Pískovny, nám. Dr. E. Beneše, U Vodního hradu, Moskevská, Mariánská, U Spojů, Palackého náměstí, Mikovcova, Žižkova, Mikulášská, Vězeňská, P. Holého, Jindřicha z Lipé, Masná, Zámecká, Panská

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…