České Budějovice: Atletický koridor má střechu

10.08.2019 9:41

V současné době je dokončena montáž opláštění a výmalba nového atletického koridoru v areálu Základní školy Oskara Nedbala.

České Budějovice: Atletický koridor má střechu
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Aktuálně pomalu končí také pokládka střechy a začaly práce na elektro trasách. Prostor pro atlety je navržen jako jednolodní hala s příčným nosným systémem. V místě pro skok do výšky se hala rozšiřuje. Koridor má čtyři dráhy pro běhy na 60 metrů, oddělený rozběh a doskočiště skoku do dálky včetně trojskoku a prostor pro skok do výšky. Vcházet se do něj bude samostatně. Součástí objektu budou tři sklady sportovního nářadí, které vzniknou přestavbou stávajících garáží a také nové školní hřiště o rozměrech 45 x 24 m, jehož součástí budou lemovací čáry sportovišť, demontovatelné sloupky pro volejbal, desky pro košíkovou a branky pro házenou. Uprostřed plochy budou zatahovací sítě. V současné době je tam položen drenážní asfaltový koberec,“ popisuje investici za celkovou částku kolem 27 milionů korun náměstek primátora Petr Holický.

Předání nových sportovišť bude pravděpodobně na podzim.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …