České Budějovice: Lidická se autům otevře v pondělí 22. října

15.10.2012 12:43

Podle stanoveného harmonogramu pokračuje oprava Lidické třídy, již prostřednictvím své příspěvkové organizace Správa a údržby silnic zajišťuje Jihočeský kraj.

České Budějovice: Lidická se autům otevře v pondělí 22. října
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Na koordinační schůzce, kterou svolala náměstkyně primátora Ivana Popelová, o tom informoval zástupce stavební firmy Strabag Vlastimil Motlík. Současně poděkoval strážníkům městské policie i dopravním policistům za pomoc při organizaci dopravy v ulici Boženy Němcové.

O víkendu 13. a 14. října budou za provozu frézovány křižovatky Lidická – L. M. Pařízka a Lidická – Matice školské. O týden později, v sobotu 20. a v neděli 21. října, pak bude Lidická uzavřena pro všechna vozidla. Průjezdná by však měla zůstat celá ulice Matice školské. Náhradní trasa pro autobusy MHD povede v tyto dva dny ulicemi Boženy Němcové a Papírenská.

Na nově položený povrch vjedou řidiči či cyklisté už v pondělí 22. října. Do té doby nebude v provozu přechod pro chodce v křižovatce Mánesova – B. Němcové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: c-budejovice.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

7:37 Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

V rámci letošních oslav 770 let od první písemné zmínky o našem městě jsou pořádány akce v duchu OSL…