Český Těšín: Kdy začne koupací sezóna?

29.05.2015 13:14 | Zprávy

Na koupališti je vše připraveno na zítřejší zahájení sezóny. Jen to počasí je opět poněkud nešťastné, obdobně jako vloni.

Český Těšín: Kdy začne koupací sezóna?
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

„Uvidíme, zda otevřeme. Záležet bude jen na teplotě vzduchu a na tom, zda nějací plavci přijdou,“ uvedl Ladislav Kroček ze Správy příspěvkových zařízení města Český Těšín.

Vloni se měly brány plovárny otevřít o týden dříve, ale počasí bylo obdobně vrtkavé a tak první dny chodili jen jednotliví zájemci a některé dny se ani neotevřelo.

Rada města schválila začátek sezóny pro rok 2015 na letním koupališti od soboty 30.5. do neděle 31.8. V neděli 31.5. bude vstupné pro mládež do 18 let zdarma.

Ceny pro letošní rok se opět nemění, tedy 60,-Kč dospělý, senioři nad 60 let a  děti a mládež od 7 do 18 let za 30,-Kč, děti do 6 let a ZTP včetně jedné osoby doprovodu zdarma. Dopolední koupání pro školy apod. je za deset korun. Odpolední vstupné od 17.00 -20.00 činí 30,-Kč. Rodinné vstupné 2 rodiče a dvě děti činí 120,-Kč.

V nabídce plovárny zůstávají lehátka zdarma, možnost pronajmutí hřišť i sportovního vybavení.  Návštěvníci mají k dispozici mimo jiné vodní fotbal, plážový volejbal a další atrakce a také bezplatné wi-fi připojení k internetu pro návštěvníky a skříňky.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Některé lávky na Benešově třídě čeká letos oprava

7:17 Hradec Králové: Některé lávky na Benešově třídě čeká letos oprava

Poté co byla v dubnu otevřena nová lávka u Kozlovky na Benešově třídě, bude město pokračovat ve zvel…