Český Těšín: Krádež sloupku odhalil kamerový systém

11.12.2017 12:15

Půl hodiny před půlnoci 9. prosince zaregistroval velitel směny Městské policie Český Těšín kamerovým systémem monitorujícím plochu před radnicí skupinku, která procházela přes náměstí směrem z ul. Odboje. Jedna z osob vytrhla z chodníku ocelový sloupek ohraničující střed náměstí.

Český Těšín: Krádež sloupku odhalil kamerový systém
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

Na místo dozorčí vyslal hlídku, která skupinku zastavila. Mladík ročník 2001 se ke krádeži sloupku doznal. Sloupek se vrátí na své místo. V letošním roce realizovalo město Český Těšín v rámci programu vyhlášeného Ministerstvem vnitra ČR (Podpora prevence kriminality) celkem dva projekty. Jedním z nich byla Modernizace dohledového pracoviště.

Díky dotaci jsme vyměnili starý velkoplošný monitor za nový s doplněním o další dva. Tím došlo k rozdělení snímaných kamer na 4 velkoplošné monitory, kdy operátor získal kvalitnější přehled nad sledovaným prostředím. Součástí projektu byla také výměna již zastaralého počítače včetně polohovacího zařízení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

22:28 Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

Na začátku týdne byly oznámeny výsledky Ceny Klubu Za starou Prahu za novou stavbu v historickém pro…