Český Těšín: Lavičky proti problémovým občanům

06.08.2019 10:03

Lavičky na pěší zóně mají od pondělí madla, která dělí sedací plochu tak, aby na nich nebylo možné polehávat ani spát. Toto řešení, které známé z letišť, nádraží a podobně, je jedním z opatření, která mají zlepšit situaci na ulici Odboje.

Český Těšín: Lavičky proti problémovým občanům
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

V poslední době se tato ulice stala útočištěm problémových občanů zřejmě i proto, že je jim zde poskytováno jídlo, nabízeny alkohol a cigarety. To je jeden z důvodů, proč se stěhují z oblasti za nádražím a podobně přímo na pěší zónu.

Dalším opatřením bude chystaná  instalace pohyblivé kamery, vykazování závadných osob a důsledná práce sociálních pracovníků a strážníků.

Jen připomenu, že jsme v minulosti z obdobných důvodů například instalovali jednomístné lavičky v parku naproti poliklinice, na zastávce atd.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…