Cheb: Dny otevřených dveří představí nabízené sociální služby

11.10.2011 14:56

Svoje zařízení představí Městská příspěvková organizace Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb

Cheb: Dny otevřených dveří představí nabízené sociální služby
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Městská příspěvková organizace Správa zdravotních a sociálních služeb Cheb připravila ve svých zařízeních Dny otevřených dveří. Konají se u příležitosti právě probíhajícího Týdne sociálních služeb, který již potřetí vyhlásila Asociace poskytovatelů sociálních služeb společně s Ministerstvem práce a sociálních věcí, tentokrát pod heslem Podporujeme kvalitu života.

Ve středu 12. října jsou zájemci očekáváni v kontaktním centru Pečovatelské služby, které sídlí v budově na rohu náměstí Krále Jiřího z Poděbrad a Jateční ulice (vchod je z Jateční). Od 8 do 16.30 hodin tady mohou získat informace o veškerých sociálních službách, které jsou v Chebu nabízeny. Od 14 do 18 hodin se pak Den otevřených dveří koná v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež Pohoda, které funguje v bývalé školní budově v Karlově ulici č. 17.

Ve čtvrtek 13. října se veřejnosti představí také takzvaná raná péče, která je určena rodinám s předčasně narozenými a handicapovanými dětmi. Potřebné informace o této službě můžete získat v kanceláři v Domě s pečovatelskou službou v Dřevařské ulici na Zlatém vrchu v době od 7 do 15.30 hodin.

Již dnes, v úterý 11. října, je od 9 do 16 hodin připraven Den otevřených dveří v Domově pro osoby se zdravotním postižením, týdenním a denním stacionáři Mája v Dragounské ulici.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mestocheb.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

22:28 Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

V nedávné době byly dokončeny dvě územní studie, které stanovují rozsah a způsob zástavby na plochác…