Cheb: Silvestrovský běh 2018

15.12.2018 13:45

Běžci budou 31. 12. od městské sportovní haly v ulici U Stadionu vybíhat v 10:30 hodin

Cheb: Silvestrovský běh 2018
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Již posedmé se na západě Čech bude slavit Silvestr v pohybu. V Chebu se uskuteční oblíbený běžecký happening Silvestrovský běh. Organizátoři z Rozběhnito.cz lákají na poslední kilometry v roce, teplé zázemí ve sportovní hale, živou muziku na trase i bohaté občerstvení.

Od roku 2012 se na Silvestra v Chebu scházejí běžci, cyklisté, koloběžkáři a turisté, aby zde absolvovali své poslední kilometry uplynulého roku. Ne jinak tomu bude letos, kdy se chystá již sedmý ročník tohoto sportovního happeningu. Běžci budou od městské sportovní haly v ulici U Stadionu vybíhat v 10:30. Ještě před tím běh slavnostně zahájí starosta města Chebu Antonín Jalovec a spoluzakladatel projektu Rozběhnito.cz Michal Ouřada. Zhruba sedmikilometrová trasa běžce zavede až k poutnímu místu Maria Loreto, odkud budou moct běžci dokonce využít odvoz zpět do zázemí akce, nebo trasu absolvovat i zpět. Na trase se mohou těšit dokonce na živou muziku a veselé občerstvení. Ve sportovní hale na ně čeká teplé zázemí se šatnami a sprchami a po doběhnutí tombola a bohaté rautové občerstvení.

Silvestrovský běh se v Chebu běhá od roku 2012. Běžecký happening v Chebu je vyhledávanou sportovně společenskou akcí již od roku 2012. Tehdy se na dnes již tradiční trať vydalo přesně pět běžců. Růst oblíbenosti této akce dokládá počet účastníků při posledním ročníku, kdy se s rokem 2017 v Chebu rozloučilo 411 účastníků.

Účastníci mohou podpořit i Hospic sv. Jiří v Chebu
Akce má i dobročinný rozměr. Běžci mohou do připravené kasičky přispět na provoz chebského hospice. Hospic sv. Jiří využijí vybrané prostředky z této akce na nákup léků a zdravotnického materiálu.

Výhodná online registrace do 27. prosince
Máte-li v plánu účast na akci Silvestrovský běh s Rozběhnito.cz 2018, neváhejte využít výhodné online registrace, která běží na stránce ZDE. Registraci v online formuláři můžete využít až do 27. prosince 2018 (do 20 hodin). Kdo výhodnou online registraci nestihne využít, může se zaregistrovat i přímo na místě v hale, zázemí bude otevřeno od 9 hodin. Organizátoři z Rozběnito.cz se již teď těší na skvělou atmosféru, která k silvestrovskému běhu neodmyslitelně patří již sedmým rokem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…