Chomutov: Aquasvět přivítá vodomily již tento pátek

15.10.2012 17:56

Testovacím provozem prošel nový plavecký areál Aquasvět na výbornou, může tedy v pátek 19. října přivítat širokou veřejnost.

Chomutov: Aquasvět přivítá vodomily již tento pátek
Foto: chomutov-mesto.cz
Popisek: Chomutovské náměstí

„Úderem 15 hodiny se odstartuje běžný provoz bazénu, na který Chomutované netrpělivě čekali. Areál bude sloužit plaveckému oddílu, kondičním plavcům, rodinám s dětmi, kojencům, prostě všem, kteří jsou vodomilové,“ sdělil primátor města Jan Mareš.

Kapacita areálu je 320 osob, proto se v prvních dnech mohou u pokladny tvořit fronty. „Především v pátek počítáme s velkým zájmem nedočkavých návštěvníků, proto jsme připravili pro děti, které by se do bazénu z kapacitních důvodů nedostaly, pohádky v kině Svět zdarma,“ upozornila Věra Flašková, jednatelka Kultury a sport Chomutov. Z hygienických důvodů nebude do bazénu umožněn vstup návštěvníkům v bermudových plavkách.

Ceník a podrobné informace o systému slev na stránkách provozovatele areálu společnosti Kultura a sport Chomutov www.kultura-sport.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Chomutov-mesto.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…