Chrudim: Výstavba splaškové kanalizace Medlešice

04.01.2022 6:32 | Tisková zpráva

Připomínáme vlastníkům nemovitostí v Medlešicích, že nejpozději do 15. 1. 2022 mají možnost nahlásit požadavek na vybudování kanalizační přípojky, pokud ve stávající projektové dokumentaci její veřejná část není doposud vyprojektována.

Chrudim: Výstavba splaškové kanalizace Medlešice
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Chtěli bychom upozornit veřejnost, že právě probíhají poslední právní kroky dané Zákonem o zadávání veřejných zakázek, které povedou k uzavření smlouvy o dílo s vybraným zhotovitelem, obchodní společností Agrostav Pardubice, a. s.

Připomínáme vlastníkům nemovitostí v Medlešicích, že nejpozději do 15. 1. 2022 mají možnost nahlásit požadavek na vybudování kanalizační přípojky, pokud ve stávající projektové dokumentaci její veřejná část není doposud vyprojektována.

Pro snazší jednání v průběhu výstavby a s ohledem na uzavírání budoucích smluv kupních na veřejné části přípojek, jejichž součástí bude i možnost zajištění vyprojektování soukromé části přípojky městem Chrudim, také uvítáme dobrovolné sdělení kontaktů na vlastníky jednotlivých nemovitostí (jméno, telefonní číslo, e-mail), případně včetně požadavku na posunutí veřejné části kanalizační přípojky. Tyto kontakty budou sloužit pro potřeby Odboru investic a Odboru správy majetku Městského úřadu Chrudim, zhotovitele stavby, technického dozoru stavebníka a projektanta a napomohou k vybudování veřejných částí kanalizačních přípojek v místech, která budou – s přihlédnutím k technickým omezením – vyhovovat vlastníkům jednotlivých připojovaných nemovitostí.

Kontakty a dotazy směřujte, prosím, v tuto chvíli primárně na Odbor investic, e-mail zdenek.karas@chrudim-city.cz. V nezbytných případech kontaktujte pana Zdeňka Karase na tel. 733 625 995. Děkujeme. Základní související informace naleznete ZDE.

Předpokládáme, že před zahájením prací na jaře 2022 proběhne ještě jedno informativní setkání s občany Medlešic a vlastníky nemovitostí v této místní části, a to za účasti vybraného zhotovitele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Připomeneme se osvobození města. Radnice získá do správy pomník válečných obětí

10:28 Vsetín: Připomeneme se osvobození města. Radnice získá do správy pomník válečných obětí

Pátek 3. května bude ve Vsetíně plných slavnostních událostí. Kromě otevření nového vlakového nádraž…