Děčín: Dobrá zpráva pro řidiče. Teplická ulice je opět průjezdná

21.08.2021 21:10

Práce na Teplické ulici v úseku mezi ulicí Prokopa Holého a Pivovarskou, kde od dubna probíhala po etapách rekonstrukce plynovodu, skončily.

Děčín: Dobrá zpráva pro řidiče. Teplická ulice je opět průjezdná
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

Od 19. srpna je ulice v úseku od Ovčího můstku po ulici Čsl. mládeže plně průjezdná pro veškerou dopravu, tedy i pro autobusy.

Anketa

Má naše účast v NATO smysl?

4%
94%
hlasovalo: 26249 lidí

Autobusová doprava se proto opět vrátila do zastávek Prokopa Holého a Teplická. Objízdná trasa přes autobusové nádraží byla ukončena. Dále došlo ke změně jízdního řádu na lince č. 214 u spoje v pracovní den ze zastávky Prokopa Holého směr Škrabky, a to ze17:00 na 17:10 hodin.

Rekonstrukce plynovodu na Teplické ulici skončila dokonce o dva týdny dříve, než bylo plánováno, což pro řidiče i místní obyvatele znamená úlevu.

„Jsem rád, že se díky dobré komunikaci se zhotovitelem podařilo nejen dodržet termín dokončení stavby, ale dokonce zde práce skončily skoro o 14 dní dříve, než byla povolena uzavírka. Občanům a podnikatelům z této části města děkuji za trpělivost,“ řekl náměstek primátora Tomáš Brčák s tím, že dokončení jakékoli stavby na území města včas – či dokonce před termínem – je pro vedení města prioritou. „Rád bych proto za rychle odvedenou práci poděkoval i zhotoviteli,“ dodává Tomáš Brčák.

Od 6. září by mělo být plně průjezdné také Labské nábřeží, které je již několik týdnů uzavřené kvůli rekonstrukci kanalizace pro veškerou dopravu. Současně by měla začít zásadní rekonstrukce Nového mostu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…