Děčín: Magistrát zahajuje prodej nevyzvednutých věcí ze ztrát a nálezů

20.07.2018 16:49

Pokud se do tří let po zaevidování nálezu o ztracenou věc nepřihlásí vlastník nebo ten, kdo věc ztratil, pak se stává majetkem města. Jedná se například o mobilní telefony nebo kola. Magistrát nyní zahajuje prodej těchto věcí a zřídil k tomu speciální portál, na který se občané mohou podívat a případně si poté drobný majetek zakoupit.

Děčín:  Magistrát zahajuje prodej nevyzvednutých věcí ze ztrát a nálezů
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

Stačí pouze vybrat konkrétní věc, prohlédnout podrobně stav věci a pokud zájem trvá si osobně budou moci zájemci nabízené věci prohlédnout každou středu v době od 14 do 16 hodin v prostorách budovy A3 magistrátu, garáž ve dvoře, Mírové náměstí 5, Děčín 4.

Nově zřízený portál v současné době bude sloužit k prodeji drobného majetku, v budoucnu se ale počítá s jeho využitím i na prodej majetku většího. Speciální položky, jako například auta se i nadále budou prodávat prostřednictvím portálu veřejných zakázek e-ZAK pomocí aukce.

Portál pro prodej těchto věcí ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…