Děčín: ŘSD bude pokládat nový povrch na kruhovém objezdu na Masarykově náměstí

18.07.2018 6:32

Ředitelství silnic a dálnic bude vyměňovat asfaltové vrstvy za úplné uzavírky kruhového objezdu na Masarykově náměstí a části ulice Pohraniční v době od 26. do 31. 7. Omezení se týká komplet celé dopravy, tedy i městských a meziměstských autobusů. Práce budou prováděny ve dvou etapách, kdy bude uzavřena vždy polovina kruhového objezdu. Objízdné trasy povedou ulicemi Sládkova, Čsl. armády a 28. října.

Děčín:  ŘSD bude pokládat nový povrch na kruhovém objezdu na Masarykově náměstí
Foto: decin.cz
Popisek: Děčín

Linky a spoje ze zastávky Myslbekova směr Hlavní nádraží budou vedeny v úseku mezi zastávkou Myslbekova – Masarykovo nám. po objízdné trase přes ul. Maroldova – ul. Sládkova – Čsl. armády – ul. 28. října přes okružní křižovatku na Masarykovo nám.

Linky a spoje ze zastávky Hlavní nádraží směr Myslbekova budou vedeny po objízdné trase přes Nový most a zastávky Tyršův most, Tyršova, Masarykovo nám. a Myslbekova nebudou po dobu výměny asfaltového povrhu na kruhovém objezdu obsluhovány. Všechny obsluhující linky budou provozovány z Hlavní nádraží do zastávky Zámecký rybník a dále do konečných zastávek.

Od 26. 7. 2018 do 31. 7. 2018 je na linkách MAD Děčín č. 201, 202, 204, 207, 208, 209, 212, 214, 229, 232, 233 a 237 zavedená z důvodu odklonu výluka.

Zastávky:
Tyršův most nebude po dobu omezení obsluhována.
Tyršova směr Myslbekova nebude po dobu omezení obsluhována.
Masarykovo nám. směr Myslbekova nebude po dobu omezení obsluhována.
Myslbekova směr Nemocnice, Staré Město, Březiny, Pod Nemocnicí, Velká Veleň, Nebočady a Folknáře bude po dobu omezení přemístěna do zastávky Zámecký rybník ve směru konečných zastávek.
Zastávka 28. října nebude obsluhována linkou č. 204 do Březin z důvodu tohoto omezení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…