Den zdraví v městské části Praha 5

21.05.2019 9:15

Dne 30. května 2019 od 13 do 17 hodin pořádá Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5 ve spolupráci se Státním zdravotním ústavem v Praze v prostorách úřadu tradičně již 19. ročník zdravotně vzdělávací akce pro občany městské části pod záštitou radního JUDr. Petra Lachnita.

Den zdraví v městské části Praha 5
Foto: Praha 5
Popisek: Radní JUDr. Petr Lachnit při loňském dnu zdraví

V prostorách radnice Prahy 5, Štefanikova 13, nabídneme změření krevního tlaku, stanovení indexu přiměřené tělesné hmotnosti (BMI index), stanovení množství tuku, skrytého v těle, odborné poradenství ve výživě, inspiraci pro zdravý jídelníček - pyramida zdravé výživy, poradenství odvykání kouření, úrazovou problematiku, prevenci alergií a prevenci karcinomu prsu. Návštěvníci obdrží edukační zdravotně výchovné materiály a drobné dárky.

Den zdraví je zaměřen zejména na občany Prahy 5, otevřen je ale i pro občany jiných městských částí. Cílem je motivovat ke změně životního stylu, a napomáhat tak ke zvýšení informovanosti veřejnosti o prevenci kardiovaskulárních a nádorových onemocnění, která přispívá ke zlepšení zdravotního stavu populace. Součástí je i prezentace organizací, které propagují zdravý životní styl.

Těšíme se na vaši účast a přejme si jen krásné počasí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.