Do Olympijského parku Pardubice budou zvát infocentra i další subjekty z několika regionů

12.04.2016 16:19

Olympijský park Pardubice 2016 budou propagovat infocentra i organizace destinačního managementu z mnoha regionů. Vyplynulo to ze schůzky, kterou zorganizovalo Kulturní centrum Pardubice pro zástupce téměř dvou desítek subjektů podporujících cestovní ruch. Subjekt, který bude do parku aktivně zvát, se za to bude moci zdarma prezentovat na Veletrhu cestovního ruchu, který se uskuteční v době konání Olympijského parku Pardubice 2016.

Do Olympijského parku Pardubice budou zvát infocentra i další subjekty z několika regionů
Foto: Archiv
Popisek: Pardubice

„Veletrh se uskuteční na pardubickém zámku, jehož prostory nám k tomuto účelu nabídnul jeho ředitel Tomáš Libánek, za což mu velmi děkujeme. Termín konání této akce, která má prezentovat okolní regiony, produkty nejen místních výrobců, řemesla či folklórní tradice, jsme předběžně stanovili na 12. až 14. srpna.

Lidé budou moci korzovat mezi sportovním Olympijským parkem Pardubice a zámeckým kulturním vyžitím,“ sdělila ředitelka Kulturního centra Pardubice Markéta Ondroušková. Dodala, že vedle veletrhu se během konání Olympijského parku Pardubice 2016 chystají i další zajímavé doprovodné aktivity, a to nejen na zámku, ale také v centru města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Švýcarští pořadatelé hokejového mistrovství světa v roce 2026 si přijeli pro užitečné tipy

22:09 Ostrava: Švýcarští pořadatelé hokejového mistrovství světa v roce 2026 si přijeli pro užitečné tipy

Hokejové mistrovství světa se roku 2026 bude konat ve švýcarských městech Curych a Fribourg. Právě z…