Do Olympijského parku Pardubice budou zvát infocentra i další subjekty z několika regionů

12.04.2016 16:19 | Zprávy

Olympijský park Pardubice 2016 budou propagovat infocentra i organizace destinačního managementu z mnoha regionů. Vyplynulo to ze schůzky, kterou zorganizovalo Kulturní centrum Pardubice pro zástupce téměř dvou desítek subjektů podporujících cestovní ruch. Subjekt, který bude do parku aktivně zvát, se za to bude moci zdarma prezentovat na Veletrhu cestovního ruchu, který se uskuteční v době konání Olympijského parku Pardubice 2016.

Do Olympijského parku Pardubice budou zvát infocentra i další subjekty z několika regionů
Foto: Archiv
Popisek: Pardubice

„Veletrh se uskuteční na pardubickém zámku, jehož prostory nám k tomuto účelu nabídnul jeho ředitel Tomáš Libánek, za což mu velmi děkujeme. Termín konání této akce, která má prezentovat okolní regiony, produkty nejen místních výrobců, řemesla či folklórní tradice, jsme předběžně stanovili na 12. až 14. srpna.

Lidé budou moci korzovat mezi sportovním Olympijským parkem Pardubice a zámeckým kulturním vyžitím,“ sdělila ředitelka Kulturního centra Pardubice Markéta Ondroušková. Dodala, že vedle veletrhu se během konání Olympijského parku Pardubice 2016 chystají i další zajímavé doprovodné aktivity, a to nejen na zámku, ale také v centru města.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Půlmaraton jako dvoudenní běžecký festival

20:27 Olomouc: Půlmaraton jako dvoudenní běžecký festival

S novými závody na kratší vzdálenosti a dalšími novinkami se letos představí Mattoni Půlmaraton Olom…