Dvůr Králové nad Labem: Na podporu veřejně prospěšných aktivit na rok 2018 půl milionu korun

26.01.2018 10:01

Rada města Dvůr Králové nad Labem na svém jednání v úterý 23. ledna 2018 schválila vyhlášení dotačního programu na podporu veřejně prospěšných aktivit – jako je podpora dlouhodobé činnosti spolků, podpora kulturních akcí na území města a v jeho správního obvodu, podpora aktivit neformálního vzdělávání. Mezi žadatele bude rozděleno 500 tisíc Kč. Termín pro přijímání žádostí: 26. února 2018 – 16. března 2018.

Dvůr Králové nad Labem: Na podporu veřejně prospěšných aktivit na rok 2018 půl milionu korun
Foto: Dvůr králové nad Labem
Popisek: Dvůr králové nad Labem

Rada města Dvůr Králové nad Labem schválila vyhlášení dotačního programu na podporu veřejně prospěšných aktivit – vypsány jsou čtyři oblasti podpory:

  • A. Podpora dlouhodobé činnosti spolků na území města Dvůr Králové nad Labem – podpora se poskytuje na pokrytí části nákladů spojených s úhradou nájemného, energií, nákup drobného vybavení, úhrada cestovních výdajů, úhrada profesionálních spolupracovníků, propagace činnosti – podpora společných aktivit. Spolek by měl vykazovat svou činnost alespoň 9 měsíců v roce, pravidelné schůzky členů.
  • B. Podpora kulturních akcí na území města Dvůr Králové nad Labem – pořádání festivalů, koncertů, výstav, dětské dny, pochody apod.
  • C. Podpora aktivit neformálního vzdělávání – semináře, workshopy, publikační činnost apod.
  • D. Podpora kulturních akcí mimo Dvůr Králové nad Labem (na území ORP Dvůr Králové nad Labem).

Termín pro přijímání žádostí: 26. února 2018 – 16. března 2018. U tohoto programu došlo k úpravě kritérií a některých dalších podmínek. Pozorně si proto pročtěte schválenou dotační výzvu.

Vyhlášené dotační programy jsou zveřejněny po dobu 30 dnů před termínem pro podávání žádostí, pak následuje lhůta pro samotné podání žádosti. Využijte tedy vždy tento čas pro konzultaci na odboru školství, kultury a sociálních věcí, náměstí T. G. Masaryka 38, Dvůr Králové nad Labem, kancelář č. 304.

Žádosti musí být podány na předepsaném formuláři s povinnými přílohami poštou nebo osobně ve stanoveném termínu. Zároveň musí být originál žádosti naskenován včetně podpisu oprávněné osoby a zaslán elektronicky na e-mailovou adresu dotacemesta@mudk.cz.

Kompletní vyhlášení jednotlivých dotačních programů a výzvy vč. formulářů najdete na webových stránkách města: www.mudk.cz/rozvoj/granty a dotace/dotace z rozpočtu města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…