Elektromobilistům slouží zákaznické centum v Mladé Boleslavi

09.03.2015 19:03

Zákaznické centrum Skupiny ČEZ v Mladé Boleslavi rozšiřuje spektrum svých služeb také o servis pro zákazníky projektu Elektromobilita ČEZ. Nově bude klientům k dispozici mj. při vyplňování, podpisu a vydávání smluv i speciálních čipových karet k dobíjení vozu.

Elektromobilistům slouží zákaznické centum v Mladé Boleslavi
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Pětice vybraných Zákaznických center Skupiny ČEZ rozšiřuje spektrum svých služeb také pro zákazníky projektu Elektromobilita ČEZ. Nechybí mezi nimi ani Zákaznické centrum v Mladé Boleslavi, které je nyní klientům služby Elektromobilita ČEZ k dispozici při vyplňování, podpisu a vydávání smluv i speciálních čipových karet k dobíjení vozu. Specialisté Zákaznických center navíc „elektromobilistům“ zajišťují poradenství a celkový servis i při žádostech o poskytnutí nové služby. Počet Zákaznických center ČEZ poskytujících servis zákazníkům Elektromobility ČEZ průběžně poroste. Aktuální informace jsou průběžně k dispozici na nové generaci webu www.elektromobilita.cz.

Služba Elektromobilita ČEZ standardně umožňuje dobíjení v celé síti veřejných dobíjecích stanic ČEZ. Ty jsou zpřístupněny prostřednictvím čipové klíčenky všem zákazníkům, kteří mají uzavřenou platnou zákaznickou smlouvu se Skupinou ČEZ na službu Elektromobilita ČEZ. Pro rok 2015 je tato služba k dispozici za paušální měsíční cenu 150 Kč.

„Elektromobilita je jedním z růstových segmentů v rámci spotřeby elektřiny, a proto péče o elektromobilisty nemůže v našem servisu chybět. Věříme, že zákazníci ocení toto rozšíření našich služeb,“ komentuje rozšíření servisu Michal Kovařík, ředitel úseku Péče o zákazníka společnosti ČEZ Zákaznické služby.

„Souběžně s rozvojem technické infrastruktury pro elektromobilitu je nutné budovat také informační a servisní bázi. Zákaznická centra Skupiny ČEZ se svými dlouholetými zkušenostmi v oblasti obsluhy zákazníků jsou pro nás ideálním partnerem,“ dodává Tomáš Chmelík, manažer útvaru čisté technologie ČEZ.

Elektromobilita ČEZ, provozovatel nejkomplexnější sítě veřejných dobíjecích stanic v České republice, v současnosti disponuje 42 zařízeními, (z toho je 7 rychlodobíjecích stanic) kde mají majitelé elektromobilů možnost doplnit energii pro své miláčky před další cestou. Další stanice, zejména rychlodobíjecí, jsou připravovány. Ve středních Čechách je v současnosti v provozu 25 veřejných dobíjecích stanic. Rychlodobíjecí stanice poskytují řidičům elektromobilů služby v Praze, Kladně a Mladé Boleslavi, klasické veřejné dobíjecí stanice pak v Praze (20 lokalit), Cerhenicích a Sedleci-Prčici.

V České republice je v současnosti registrováno asi 600 elektromobilů, z nichž 40 patří do vozového parku projektu Elektromobilita ČEZ. Do konce letošního roku však odhady hovoří o překonání hranice 1000 elektromobilů v ČR. Podobně jako v dalších vyspělých zemích Evropy i u nás se stávají se běžnou součástí zejména městského provozu.To se promítá do všech oblastí týkajících se prodeje a servisu elektromobilů.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČEZ

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…