Frenštát pod Radhoštěm: Město rekonstruuje sprchy v městské sauně

29.09.2021 13:07

Minulý týden začala kompletní rekonstrukce sprch v městské sauně, která je součástí rozsáhlého areálu Autokempu Frenštát pod Radhoštěm. Předpokládané náklady na rekonstrukci sprch dosáhnou výše cca půl milionu korun.

Frenštát pod Radhoštěm: Město rekonstruuje sprchy v městské sauně
Foto: mufrenstat.cz
Popisek: Frenštát pod Radhoštěm

Město uspělo při získání finančních prostředků a získalo na projekt Rozvoj infrastruktury Autokempu Frenštát pod Radhoštěm 2021 dotaci od Moravskoslezského kraje do maximální výše 350 tisíc korun. Cílem rekonstrukce je celková modernizace a zatraktivnění služeb sauny pro občany města i návštěvníky Autokempu. 

Anketa

Má se o zahraniční politice EU dál rozhodovat jednomyslně, čili i s naším právem veta?

98%
1%
hlasovalo: 10640 lidí

„V rámci tohoto projektu budou rekonstruovány všechny vnitřní rozvody, elektroinstalace nové baterie apod. Vyměníme dlažbu, obklady a umístíme nové skříňky a věšáky. Součástí rekonstrukce jsou také vnitřní stavební úpravy prostor, např. změna dispozice prostoru sauny, tak, aby odpovídaly budoucímu novému modernímu provozu,“ uvedla Markéta Křístková, referentka odboru investic a rozvoje MěÚ Frenštát pod Radhoštěm. Stavební práce provede firma EUROprojekt build and technology s.r.o.

Cílem rekonstrukce sprch v budově městské sauny je nejen zvýšení komfortu návštěvníků sauny a ubytovaných hostů Autokempu, ale také celkové zpřístupnění, modernizace a zatraktivnění služeb sauny a možnost jejího plnohodnotného celoročního využívání.

Město získalo na projekt finanční prostředky z dotačního programu Podpora cestovního ruchu v Moravskoslezském kraji v roce 2021 ve výši 70 % uznatelných nákladů, maximálně však 350 tisíc korun. 

„S radostí mohu říct, že Autokemp Frenštát pod Radhoštěm patří mezi nejoblíbenější kempy v celé České republice. Pravidelně se umísťuje na prvním místě v anketě Kemp roku v Moravskoslezském kraji. O jeho oblíbenosti svědčí i fakt, že ubytovací kapacity jsou dlouhodobě vyprodány. Také proto se snažíme do jeho zázemí investovat tak, abychom zvyšovali komfort ubytování i nabízených služeb. To se nám dlouhodobě daří i díky dotacím získaným z dotačních programů Moravskoslezského kraje,“ uzavřel Jiří Unruh, místostarosta města Frenštát pod Radhoštěm.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Dopřejte dětem léto plné zážitků, Fond pomoci pomůže zaplatit i letní tábory

22:05 Olomouc: Dopřejte dětem léto plné zážitků, Fond pomoci pomůže zaplatit i letní tábory

Pomoc s vyššími náklady při plánování prázdninových aktivit dětí. I to je jedním z cílů sociální pol…