Frýdek-Místek: Komentované výstupy na Lysou horu ozvláštní v srpnu dva speciální výstupy

10.08.2020 18:55

Srpnové komentované výstupy na Lysou horu, které pořádá Turistické informační centrum Frýdek?Místek, ozvláštní dva speciální výstupy. Jednou se budou moci turisté vydat na nejvyšší vrchol Moravskoslezských Beskyd v doprovodu Lašského krále, a jednou za západem slunce.

Frýdek-Místek: Komentované výstupy na Lysou horu ozvláštní v srpnu dva speciální výstupy
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Výstup s názvem „Po stopách zbojníka Ondráše“ bude především skvělým prázdninovým výletem pro rodiny s dětmi, které doprovodí samotný Lašský král. Ten se uskuteční v úterý 18. srpna 2020, kdy sraz účastníků bude v 8.30 hod. u hotelu Rajská bouda v Malenovicích. Díky zastávkám a vyprávění krále a jeho doprovodu se stane výstup především pro děti jednodušší a mnohem příjemnější. Navíc budou malí účastníci cestou na rozcestí Lukšinec motivováni, protože je zde bude čekat jedno velké dobrodružství.

O týden později, v pátek 28. srpna 2020, si pořadatelé Lysohorských nej připravili další speciální výstup, tentokrát za západem slunce. Vycházet se bude opět z Malenovic, ale čas výstupu se z tradičních 8.30 hodin přesouvá až na 16.00 hod. V průběhu výstupu účastníci objeví krásu Satinských vodopádů, poznají nejstarší hospůdku v Beskydech, seznámí se se zbojníkem Ondrášem, dozví se různé pověsti tradující se o Lysé hoře, a průvodce i připomene, že není radno podceňovat ani Lysou horu. Účastníci by neměli zapomenout na baterky a čelovky, do údolí se bude totiž scházet již za tmy.

Obě akce je nutné rezervovat minimálně 3 dny předem na telefonním čísle 558 676 909 nebo e-mailem janovska.dagmar@ticfm.cz

Ceník speciálních výstupů:

Po stopách zbojníka Ondráše
100,-Kč/dosp., 50,-Kč/dítě
Výhoda s Beskydy Card - 20 %

Za západem slunce
80,- Kč/dosp., 60,-Kč/dítě do 15 let, děti do 6 let ZDARMA
Výhoda s Beskydy Card – 20 %

Termíny dalších komentovaných výstupů na Lysou horu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

19:27 Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

Městská policie Plzeň převzala ve čtvrtek 2. května 2024 do užívání dvě nové terénní čtyřkolky typu …