Po několikaletém zápolení v soutěži o nejlepší štrúdl se pořadatelé gastrofestivalu rozhodli zapojit do programu také jeho návštěvníky. Ti mohou vytvořit až čtyřčlenné týmy, které v době od 10 do 13 hodin uvaří svou vyhlášenou zelňačku.
„Do soutěže je možné se přihlásit prostřednictvím formuláře na webu gastrofestivalu (ZDE). Je potřeba si zajistit suroviny, vařič a vlastní stánek, který si mohou soutěžící stylově vyzdobit, na což bude u hodnocení také brán zřetel. V daném čase je nutné uvařit 20 litrů polévky, tři hotové porce budou určeny odborné porotě. Ostatní polévku mohou poté prodávat návštěvníkům, kteří rovněž pomohou rozhodnout o historicky prvním vítězi,“ přibližuje průběh soutěže produkční akce Nikola Tabachová.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV