Havířov: Jen za letošní rok pracovníci VPP uklidili 800 tun odpadu

15.12.2021 18:55 | Tisková zpráva

I v letošním roce se na zajištění správy veřejných prostranství významnou měrou podíleli pracovníci veřejně prospěšných prací zkráceně VPP.

Havířov: Jen za letošní rok pracovníci VPP uklidili 800 tun odpadu
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Opět nám pomáhali s úklidem zejména na autobusových zastávkách, v městských parcích nebo v okolí dětských hřišť. Probíhal také úklid černých skládek v okrajových částech města a v okolí kontejnerových stanovišť. Ze zmíněných míst se jen za rok 2021 vyvezlo cca 800 tun odpadu. V souvislosti s pandemií nemoci covid-19 pracovníci VPP zajišťovali také dezinfekční postřik laviček, autobusových čekáren, kontejnerových stanovišť a odpočinkových míst. Novinkou bylo využívání tlakového mytí při čištění dětského mobiliáře a herních prvků, kontejnerových nádob nebo podchodů v bytové zástavbě. Na konci roku naše pracovníky tradičně čeká úklid listí a následně také výpomoc při zimní údržbě, a to především odklízení sněhu z autobusových zastávek a přechodů pro chodce, kdy likvidují sníh a ledové krusty. Za všechnu tuto práci chceme našim pracovníkům VPP poděkovat a zároveň jim přejeme klidné a veselé prožití vánočních svátků a do nového roku pevné zdraví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

Párování.

Probíhá párování koalice a opozice? Pokud ano, nejsou potom "obstrukce" jen divadlem pro voliče a opozice to koalici hodně usnadňuje?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Radnice reaguje na stav dukelského arboreta

7:04 Pardubice: Radnice reaguje na stav dukelského arboreta

Pardubický magistrát čelí v posledních měsících narůstajícímu tlaku ze strany obyvatel Dukly, kteří …