Havířov se baví je letos ve městě už počtvrté

20.05.2013 14:09

Charitativní akce určená především dětem stacionářů a dětských domovů z Havířova a blízkého i vzdálenějšího okolí pod názvem Havířov se baví bude letos v nejmladším českém městě počtvrté. Také letos je výtěžek ze vstupného určen pro dobročinné účely, zatím nespecifikovanou částku obdrží havířovská místní organizace Společnosti pro podporu lidí s mentálním postižením v ČR.

Havířov se baví je letos ve městě už počtvrté
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

 

Akci v Městské sportovní hale zahájí o půl páté odpoledne dvacetiminutová exhibice dvou vynikajících hráčů stolního tenisu Ivana Karabce a Marka Čiháka. Poté už bude páteční pozdní odpoledne patřit dětem a jejich kulturnímu programu. Pobaví je kouzelník Richard Nedvěd, mohou si zazpívat s Maxim Turbulenc nebo Dádou Patrasovou, která vystoupí v MiniDisco show. Akci ukončí koncert Roxette Revival. Porobný program zde.
 
 Kulturně charitativní akci pořádá ve spolupráci se statutárním městem Havířov oddíl stolního tenisu dětí a mládeže KLUBsten Karviná. Záštitu nad pátečním odpolednem převzal primátora Havířova Zdeněk Osmanczyk.Vstupné mají děti do 15 let zdarma, dospělí uhradí symbolických 30 korun, které jsou určeny na dobročinné účely. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: havirov-city.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

13:05 Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

Město Hradec Králové se v září loňského roku připojilo k iniciativě Kola pro Afriku. S pomocí občanů…