Hodonín:Město podpoří ubytovatele i letos zvýhodněným vstupným do vybraných zařízení

23.01.2023 7:35 | Tisková zpráva

Poskytnout zvýhodněné vstupné hostům ubytovacích zařízení v Hodoníně a podpořit cestovní ruch ve městě se rozhodli radní města i v letošním roce.

Hodonín:Město podpoří ubytovatele i letos zvýhodněným vstupným do vybraných zařízení
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

Hosté mohou od svého ubytovatele získat zvýhodněné jednorázové vstupenky do zoologické zahrady, krytého bazénu či na letní koupaliště, do denních lázní Bliss Day Spa, případně do dalších zařízení. Rozdíl do plného vstupného uhradí město.

Hosté, kteří přijedou do Hodonína a za služby zaplatí alespoň jeden tisíc korun, mohou od svého ubytovatele získat zvýhodněné vstupné do vybraných zařízení ve městě. Týká se to vstupného do Zoologické zahrady Hodonín nebo Lázní Hodonín, tj. k návštěvě krytého bazénu, letního koupaliště nebo k dvouhodinovému vstupu do denních lázní Bliss Day Spa.

Anketa

Přestřelil Babiš billboard „Nezatáhnu Česko do války“?

hlasovalo: 28743 lidí

S dalšími zařízeními, jež nepatří městu, se o zapojení do projektu ještě jedná. V loňském roce to byly Masarykovo muzeum v Hodoníně, Galerie výtvarného umění Hodonín a Muzeum geologie a naftového dobývání v Hodoníně. Ubytovatelé na základě smlouvy s městem mohou pořídit pro své hosty vstupenky za poloviční cenu a nabídnout je hostům. Rozdíl do plného vstupného uhradí organizacím město. Neuplatněné vstupenky lze vrátit.

Tato forma podpory cestovního ruchu v Hodoníně pokračuje už čtvrtým rokem. Poprvé to bylo v roce 2020 v souvislosti s krizovými opatřeními proti pandemii covidu. Pro letošní rok město ve svém rozpočtu vyčlenilo 200 tisíc korun.

V uplynulém roce se do programu zapojila čtyři ubytovací zařízení – Hotel Krystal, Hotel Panon, Penzion Na Valech a Ubytování Na Jarošce. Program je ale otevřen i dalším ubytovatelům, kteří splňují podmínky. Zájemci mohou kontaktovat Ing. Mariána Maňáka, vedoucího odboru ekonomiky a financí, Městský úřad Hodonín, Národní třída 25, tel. 518 316 110, e-mail manak.marian@muhodonin.cz.

Zásady podpory ubytovacích zařízení v roce 2023 najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

13:37 Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

Začíná historicky první aukce nájemního bydlení v Olomouci. Registrační kolo tohoto výběrového řízen…