Hodonín: Město vydalo obrazovou publikaci

18.09.2017 8:38

Dvě stovky fotografií, včetně pohledů na známá i méně známá místa z ptačí perspektivy, obsahuje obrazová publikace věnovaná městu Hodonín.

Hodonín: Město vydalo obrazovou publikaci
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

Právě v těchto dnech přichází ke svým čtenářům a potěší jak hodonínské občany, tak příznivce a návštěvníky města. Pro zájemce je už teď publikace k dostání za 250 korun v Turistickém informačním centru města, v Knihkupectví Dvořáková a v Lázních Hodonín.
 
„Publikace obsahuje působivé fotografie a krátké texty v české, anglické a německé mutaci. Má necelých sto stran a seznamuje čtenáře s městem, jeho historií, architekturou, osobnostmi i současnou podobou přes zoologickou zahradu, lázně, řeku Moravu až po stručné představení regionu,“ prozradila k obsahu publikace Kamila Vachová z odboru vnějších vztahů z hodonínské radnice. Obrazová kniha vhodně doplňuje kolekci propagačních předmětů města vydaných v nedávné době.

Křest obrazové publikace Hodonín se uskuteční v pátek 6. října 2017 v 17 hodin ve foyer hodonínské radnice u příležitosti Dne otevřených dveří radnice.

Obrazova-publikace

Zpracoval: m-ARK Marketing a reklama, s.r.o., Olomouc
Počet stran: 96
Tisk: Graspo s.r.o.
Vydal: Město Hodonín, 2017
Prodejní cena: 250 Kč

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…