Hodonín: Rekonstrukce ulice Vančurova jde do finále

04.08.2019 14:52

Na jaře letošního roku začala rekonstrukce Vančurovy ulice jako pokračování dlouhodobého projektu revitalizace panelového sídliště Rudolfa Filipa. Nyní, po čtyřech měsících, se práce dostávají do své závěrečné fáze. Za pár dnů se ulice otevře veřejnosti i motoristům.

Hodonín: Rekonstrukce ulice Vančurova jde do finále
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

Rekonstrukce Vančurovy ulice je pokračováním projektu revitalizace sídliště a navazuje na předchozí rekonstrukce ulic Brandlova i Vančurova v posledních letech. Vozovka v úseku od křižovatky s ulicí Brandlova po křižovatku s ulicí Sídlištní má už nový asfaltový povrch a je lemována dlážděnými chodníky. Po obou stranách vozovky budou mít řidiči parkovací stání, jichž bude dokonce více než v minulosti.

"Vzhledem k neplánovaným technickým změnám, které se objevily v průběhu stavby, je dokončení a předání stavby posunuto asi o dva týdny, tedy do poloviny srpna," informoval o aktuálním stavu vedoucí odboru investic a údržby Milan Hudec. "V současné době se dokončují terénní úpravy ulice a ve vnitrobloku, kde vznikají i nové chodníky", doplnil. Celkové náklady na rekonstrukci se odhadují na 17 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…